[Žinios trumpai] Žiaurią realybę pamatę Rusijos savanoriai įrašė video žinutę, kas jiems nutiko Ukrainoje ir kokioje beviltiškoje situacijoje dabar yra (Video)  ()

Rusų savanoriai, kariavę Lugansko srityje, skundžiasi, kad buvo išsiųsti į Ukrainą skerdimui, į frontą buvo siunčiami be apmokymų. Dabar jie jau Rusijos teritorijoje, nesulaukia iš valstybės jokios pagalbos ir negali sugrįžti į savo namus, nes neturi pinigų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kadre – kelios dešimtys vyrų karine uniforma. Pasak autoriaus, tai „savanorių būrys, skirtas padėti operacijose Lugansko nacionalinės Respublikos teritorijoje“.

„Visi vaikinai išreiškė norą dalyvauti specialioje karinėje operacijoje. Atvykus į Luhansko Respublikos teritoriją, vietos administracija personalą panaudojo kitiems tikslams, be atitinkamų mokymų išleido į fronto liniją, be jokios sąveikos su LPR ginkluotosiomis pajėgomis ir „liaudies milicija“, – sako vienas iš savanorių.

Dabar jie grįžo atgal į Rusiją, bet nesulaukė jokios vadovybės pagalbos kaip nusigauti iki savo namų. Anot jų, kovoti už „LPR“ atvyko gyventojai, tarp jų ir iš atokiausių Rusijos Federacijos regionų: Tolimųjų Rytų, Archangelsko srities, Kamčiatkos, Sachalino, Murmansko. Dabar jie negali grįžti namo, nes neturi pinigų keliauti.

 

„Jie siuntė žmones tiesiog paskersti“, – reziumavo vaizdo įrašo autorius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(46)
(2)
(44)

Komentarai ()

Susijusios žymos: