[Žinios trumpai] Žurnalas „New Lines“ gavo Kremliaus oligarcho įrašą, kuriame skelbiama, kuo serga Putinas  (1)

„New Lines“ gavo įrašą, kuriame Kremliui artimas oligarchas apibūdina Putiną kaip labai sunkiai sergantį.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-05-15 [Žinios trumpai] Žurnalas „New Lines“ gavo Kremliaus oligarcho įrašą, kuriame skelbiama, kuo serga Putinas  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremliui artimas oligarchas įraše teigia, kad Putinas „sunkiai serga kraujo vėžiu“. Apie galimą Putino ligą kalbama nuo pat invazijos pradžios. Tiksliau, manoma, kad Putino liga yra viena iš priežasčių, kodėl jis skubėjo pulti Ukrainą - atrodo, kad Kremliaus galva skuba palikti pergalę kaip palikimą. Tokius gandus kursto ir keista Putino išvaizda, regis, drebančios rankos, ilgi stalai.

„New Lines“ gautas garso įrašas, žinoma, nėra įrodymai. Tiesiog papildoma medžiaga gandams. Teigiama, kad oligarchas nežinojo, kad yra įrašomas. Kita vertus, labai nedaug žmonių turi prieigą prie Putino medicininės informacijos ir sunku įsivaizduoti, kad ta informacija laisvai sklistų iš lūpų į lūpas.

Gandai anksčiau Putinui klijavo skrandžio, storosios žarnos ir net smegenų vėžį. Kiti kalbėjo apie tai, kad Putinas tiesiog serga Parkinsono liga.

 

Tiesa, ne visi mano, kad Putinas iš tikrųjų serga vėžiu Borisas Karpičkovas, buvęs KGB pareigūnas pabėgęs į Jungtinę Karalystę, palaiko Parkinsono ligos versiją ir demenciją. Keliamos versijos ir apie tai, kad Putinas yra sveikas - Kremlius tiesiog bando visus įtikinti, kad jis serga, kad pasaulis lauktų.

(38)
(3)
(35)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: