[Žinios trumpai] Sumušti rusų daliniai spruko nuo riaumojančių Ukrainos ginklų - tai viena įspūdingiausių ukrainiečių pergalių Luhanske  ()

Ukrainos naujienų portalo Censor.net vyriausiasis redaktorius Jurijus Butusovas pasidžiaugė ukrainiečių pergale prie Doneco upės.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-05-14 [Žinios trumpai] Sumušti rusų daliniai spruko nuo riaumojančių Ukrainos ginklų - tai viena įspūdingiausių ukrainiečių pergalių Luhanske  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai, kad Rusija Ukrainoje patiria didžiulius nuostolius, nėra naujiena. Tačiau ir jiems retai pavyksta vienoje vietoje netekti 100 karinės technikos vienetų ir kelių šimtų karių.

„Rusų puolimas netoli Belogorovkos, Serebriankos ir Dronivkos kaimų Luhansko regione visiškai sudaužytas. Šiandien mačiau Rusijos karių išvykimą ir pabėgimą iš Belogorovkos kaimo prieigų. Ukrainos pėstininkų pasipriešinimas, didvyriškos tankistų atakos, galingi artilerijos smūgiai su dronų pagalba ir prieštankinių raketinių sistemų naudojimas sustabdė rusų karius ir jiems sukėlė didelių nuostolių. Rusai mūšyje tiesiog neturėjo šansų“, teigė Butusovas.

Censor.net vyriausiasis redaktorius teigė, kad matė, kaip rusai bėgo nuo riaumojančių Ukrainos ginklų netoli Belogorovkos. Nepavykęs bandymas persikelti per Doneco upę Rusijai kainavo išties daug. Be to, karių motyvacija tikrai bus palaužta - kažin, kada ir kur jie išdrįs tiesti kitą pontoninį tiltą.

(93)
(1)
(92)

Komentarai ()

Susijusios žymos: