[Žinios trumpai] Artėja dar viena pergalė! Generalinis štabas patvirtino, kad okupantai išveda savo kariuomenę iš Charkivo, tačiau gina tiekimo linijas  ()

Priešo pajėgos sutelktos į užimtų pozicijų ir tiekimo maršrutų gynimą Charkivo kryptimi.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-05-14 [Žinios trumpai] Artėja dar viena pergalė! Generalinis štabas patvirtino, kad okupantai išveda savo kariuomenę iš Charkivo, tačiau gina tiekimo linijas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Užpuolikai išveda savo kariuomenę iš Charkivo.

Apie tai savo Facebook puslapyje praneša Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinis štabas.

„Priešas ir toliau vykdo visapusišką ginkluotą agresiją prieš Ukrainą. Pagrindinis tikslas – įtvirtinti visišką Donecko, Luhansko ir Chersono sričių teritorijos kontrolę bei užtikrinti sausumos koridoriaus su laikinai okupuotu Ukrainos Krymu stabilumą.

Rusijos agresorius tęsia karines operacijas Rytų operatyvinėje zonoje, vykdo ugnies smūgį visoje sąlyčio linijoje ir mūsų karių gynybos gilumoje.

Didžiausias okupantų aktyvumas stebimas Slobožansko ir Donecko kryptimis. Grėsmė priešo raketų ir bombų atakų prieš karinius ir civilius taikinius Ukrainos teritorijoje.

 

Charkivo kryptimi priešas aktyvių karo veiksmų nevykdė. Pagrindinės pastangos buvo sutelktos į savo kariuomenės išvedimą iš Charkivo miesto, išlaikyti užimtas pozicijas ir tiekimo maršrutus“, – teigiama pranešime.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(38)
(1)
(37)

Komentarai ()

Susijusios žymos: