[Žinios trumpai] „Mums gresia kalėjimas ir sušaudymas“. Į Rusiją neįleidžiamas iš pozicijų pabėgęs LLR batalionas (Video)  ()

Apsišaukėliškos Luhansko respublikos kariai turi galimybę šį tą išmokti apie rusų lojalumą - jie jau kelias dienas stovi Rusijos pasienyje, bet į „draugišką šalį“ nėra įleidžiami.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Mums gresia įkalinimas ir sušaudymas“, teigia vaizdo įrašo autorius. Trumpame vaizdo įraše, įkeltame į socialinius tinklus, matoma nemažai žolynuose sugulusių Luhansko karių. Jie norėtų trauktis tolyn nuo Ukrainos puolimo, tačiau tolyn nebėra kur - į Rusiją jie neįleidžiami.

Ir nebus įleisti, nes nėra savo pozicijose. „Visas batalionas atsitraukė iš savo pozicijų ir jo neįleidžia į Rusijos Federaciją“, teigia vaizdo įrašo autorius - „Nežinom, ką daryti, mūsų neįleidžia“.

Gegužės 10 dieną buvo skelbiama, kad Luhansko ir Donecko srityse mobilizuoti vyrai vežami į Charkivą. Šiame regione Ukraina sparčiai plečia savo kontroliuojamas teritorijas, todėl gali būti, kad vaizdo įraše matomi kariai yra vejami tolyn.

(93)
(2)
(91)

Komentarai ()

Susijusios žymos: