[Žinios trumpai] Naujas pavojus! Rusija antrą kartą puolė Sumų regioną su galinga artilerijos priedanga: skelbia, ką sugalvojo Kremlius  ()

Regiono vadovas pažymėjo, kad įsibrovėliai bando destabilizuoti situaciją visame pasienyje ir įvardijo tokių priešo veiksmų priežastis.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-05-18 [Žinios trumpai] Naujas pavojus! Rusija antrą kartą puolė Sumų regioną su galinga artilerijos priedanga: skelbia, ką sugalvojo Kremlius  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai paskelbė Sumų regiono karinės administracijos pirmininkas Dmitrijus Živitskis.

„Šiuo metu padėtis stabili, mūšis, buvęs pasienyje su fašistine Rusija, jau baigėsi. Tai buvo antrasis rusų bandymas prasibrauti per sieną su Ukraina Sumų srityje... Jie jau dirbo galingiau, dirbo po galinga artilerijos priedanga“, – sakė Živitskis.

Jis pažymėjo, kad okupantai vykdo žvalgybą mūšyje ir bando „ištirti“ ukrainiečių gynybos pajėgumus savo bandymais prasibrauti per sieną.

„Jie bando destabilizuoti padėtį visame pasienyje“, – sakė Živitskis.

Atsakydamas į klausimą, ką reiškia toks okupantų sienos „zondavimas“, Živitskis įvardijo dvi priežastis.

 

„Pirmiausia, suprasti, kaip šiandien esame pasirengę apsaugoti savo regioną ir Ukrainos sienas. Antra, jie gali bijoti Ukrainos karių kontrpuolimo, jie stiprina sieną savo pusėje“, – pridūrė Živitskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(19)
(0)
(19)

Komentarai ()

Susijusios žymos: