[Žinios trumpai] Okupantai eina iš proto: „Čia visi yra priešai. Nėra tokio dalyko, kad LLR, DLR būtų už Rusiją. Nieko panašaus!“  ()

Rusų okupantas papasakojo žmonai apie karo baisumus ir piktinosi jo komandos apgaule.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai liudija perimtas pokalbis telefonu, paskelbtas Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausios žvalgybos valdybos.

Užpuolikas skundžiasi psichikos problemomis dėl karo Ukrainoje. Anot jo, tiek daug lavonų, tarp jų ir suplėšytų, jis dar nebuvo matęs.

Rusas taip pat piktinasi komandos apgaule. „10 d. vėl ateis atlyginimas, na, vėl apgaus. Kaip ir anksčiau. Planavome 10 tūkst. per dieną. Ir vėl jie pasityčios. Čia jau prasidėjo tikras maištas. Nevažiuojame. Aš daugiau uždirbu statybvietėje“, – skundžiasi okupantas.

Jis taip pat kalbėjo apie didžiulius nuostolius daugelyje okupantų padalinių: „Praradau daug draugų. 15-oji Samaros brigada paprasčiausiai buvo pakliuvusi į šūdą. Tik lavonai. Mačiau tai – baisu. Jauni vaikinai. Esu sveikas žmogus – einu iš proto dėl to. Aš verkiu, verkiu kiekvieną kartą“.

 

Užpuolikas pridūrė, kad šiame kare visiškai niekuo negalima pasitikėti: „Čia visi yra priešai. Nėra tokio dalyko, kad LLR, DLR būtų už Rusiją. Tik priešai”.

Gyventojas pasakė, kad bus paleistas, kai tik pasibaigs sutartis.

Prievartavimai, plėšikavimas ir masiniai nusikaltimai jau seniai tapo Rusijos okupantų realybe. Apie Ukrainoje įvykdytus žiaurumus jie diskutuoja kaip apie eilines žinias.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(18)
(0)
(18)

Komentarai ()

Susijusios žymos: