Tai bus rimtas sukrėtimas: didžiausias Rusijos bankas „Sberbank“ bus atjungtas nuo SWIFT

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2022-06-03 23:18
Tu mane apžmeižei. O aš tavęs neapžmeižiau, nes šmežtas, tai, kai teigi apie žmogų nebūtus dalykus. O aš tavo postus apie kuriuos kalbėjau parodžiau.
donatasv 2022-06-03 23:25
Tu tiesiog neatsakinėjai, tu tiesiog trolinai. Čia jau yra nenormalu. Kaip ir rašė vikipedija.
Benediktas 2022-06-03 23:29
Pagrįsk su screenshotais, kur tau neasakau, o trolinu į normalų klausimą?
donatasv 2022-06-03 23:40
Pilna šitoje temoje. Pasuk ratuką rasi. Mano noras suprast kodėl rusui neužsukamos dujos. Tavo atsakymas "PUTINO GARBINTOJAS" gal netiesiogiai bet panaši retorika. Prasidėjo nuo tavo nuotraukų kur aš išreiškiau nuomonę apie jav, kur tau pasivaideno, kad aš ten palaikau putiną.
Benediktas 2022-06-03 23:45
Tikrai ne man čia vaidenasi šioje temoje. Nematau prasmės tęsti diskusijos šioje temoje ir tokiu kvailu formatu.
donatasv 2022-06-03 23:49
Išties kvailai užsibaigė, sorry už provokaciją, perlenkiau ir aš ant galo
sub 2022-06-06 10:25
Negi pasikeitė mados? Ankščiau iš gaidžio vartydavosi, dabar iš Putino mylėtojo.
kukulis4 2022-06-06 12:58
Kai kuriu paslaugu/prekiu kainos neadekvacios - faktas. Taciau daugeliu atveju del tokios situacijos, as, visgi, kaltinciau pacius vartotojus. Nes zmones pas mus nemoka elgtis su pinigais, nors ju turi daugiau, negu gali pasirodyt. Pries pora savaiciu pradejo rodytis pirmos tresnes, ir kaina - arti 40 euru uz kilograma. Man tokia kaina nera didele, as galiu tiek sumoket uz uogas. Bet man ta kaina yra visiskai neadekvati, ir tai yra principine priezastis, kodel as uz tokia kaina uogu nepirksiu. Niekada. Bet atsiranda kritine mase zmoniu, kurie uz tokia kaina perka, nes nors ir brangu, bet gali gi save kartais pasilepint ir nusipirkt. Ir taip yra su didele dauguma prekiu ir paslaugu - zmones sutinka moketi neadekvacia kaina, nes leidziasi valdomi savo emociju o ne racionalumo. Joks verslininkas niekada nepasakys, kad cia per daug, jus man tiek nemokekit, nes tikrai neverta.
Marius.brn 2022-06-06 13:37
Nzn, ko DonatasV tikiesi, bet bandai apzioti, ko negali. Kritikuoti forumo narius palei ju politine pakraipa ir taip tiesiog eskaluoti tuscia diskusija? Net amerikoje kur matem ant kiek radikalios D ir R palaikytoju stovyklos sugeba tiekti neeilinius kiekius pagalbos ukrainai. O tai nebutu imanoma be vieningu sprendimu senate. Nesenai visa amerika vos ne ant pilietinio karo slenkscio atrode pati, o rusijos veiksmai suvienijo labai efektyviai. Cia ne vidiniu problemu diskusija, kai kalbam apie rusijos agresija, kad sneketi apie konservatorius ar bandyti itikinti, kad europa yra nevieninga. Cia klausimai eina apie isorines gresmes ir labai mazai vietos lieka tokiems kurie bando apzioti du bb vienu metu. Cia jau biski bus kaip su religingais krastais, geriau buti krikscioniu atvykus pas muslimu, nei sakyti kad esu ateistas. Tiesiog liksi nesuprastas. Tai panasiai ir cia, bandai kurti kazkoki vidini susiskaldyma ir tiek.