[Žinios trumpai] Okupantai užuodžia didelę bėdą - toks jų elgesys Chersone yra ženklas, kad artėja sutriuškinimas  ()

Mykolajivo karinės administracijos vadovas Vitalijus Kimas teigia, kad rusų okupantai Chersone galimai jau ruošiasi Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atvykimui - okupantai spartina vagystes.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-06-02 [Žinios trumpai] Okupantai užuodžia didelę bėdą - toks jų elgesys Chersone yra ženklas, kad artėja sutriuškinimas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Jie rašo, kad Chersono „Epicentr K“ yra plėšiama ir daiktai iš jos vežami į Krymą. Gaila, nuoširdžiai, savininkų. Bet tai yra ženklas, kad okupantai supranta, kad mes greitai atvyksime ir dabar jie, tikriausiai, vagia kaip paskutinį kartą“, rašo Kimas.

Chersono kryptimi šiuo metu Ukrainos ginkluotosios pajėgos vykdo sėkmingas kontratakas. Jos nėra greitos, teritorinės pergalės nėra didelės, tačiau pavyko išlaisvinti kelis kaimus. Okupantai susprogdino kelis tiltus, todėl tolesnės kontratakos čia bus labai sudėtingos.

„Epicentr K“ - tai įvairių namų ir sodininkystės prekių parduotuvių tinklas. Okupantai vagia viską, bet, aišku, įvairūs įrankiai ir kitos brangesnės prekės juos domina labiausiai. Parduotuves rusų kariai plėšė visos invazijos metu, tačiau dabar, atrodo, vagystės Chersono regione yra spartinamos.

(25)
(0)
(25)

Komentarai ()

Susijusios žymos: