[Žinios trumpai] Štai kaip turi dirbti verslas karo sąlygomis: Vakaruose aprašomas įspūdingas „Metinvest“ pavyzdys  ()

Dėl plataus masto karo Rusijoje apie 60% produkcijos praradusi bendrovė „Metinvest“ ieško būdų, kaip paremti ekonomiką ir toliau padeda Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-06-04 [Žinios trumpai] Štai kaip turi dirbti verslas karo sąlygomis: Vakaruose aprašomas įspūdingas „Metinvest“ pavyzdys  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Britų laikraštis „The Guardian“ rašo, kad bendrovė Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms kas savaitę tiekia 1500 plieno plokščių neperšaunamoms liemenėms, taip pat importuoja karinę įrangą, pvz., dronus, naktinio matymo akinius ir šalmus.

Be tiesioginės pagalbos ginkluotosioms pajėgoms, metalurgijos įmonė stengiasi išlaikyti gamybą, kad paremtų kariaujančios šalies ekonomiką.

„Kuo geriau funkcionuoja ekonomika, tuo geriau šalis gali kariauti. Mūsų visų, ir mano asmenine nuomone, žmonės, kurie dabar dirba mūsų plieno gamyklose, yra tokie pat svarbūs Ukrainos pergalei, kaip ir kariai fronto linijoje“, – leidinys cituoja „Metinvest“ generalinio direktoriaus Jurijaus Ryženkovo ​​žodžius.

 

Bendrovė „Metinvest“, gegužės pradžios duomenimis, skyrė 1,2 mlrd. grivinų (38 mln. eurų) – už šiuos pinigus buvo nupirkta įranga ir šalmai Ukrainos karinėms pajėgoms, įrengtos pastogės ir nupirktas maistas gyventojams, perkeltiesiems iš karštųjų taškų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(22)
(0)
(22)

Komentarai ()

Susijusios žymos: