Tik kas antras automobilis Lietuvoje techniškai tvarkingas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Eidmantas 2009-12-05 15:17
Straipsnį rašę žmonės susiprato, kad dauguma Chrysleriu importuojamu iš USA yra 2006+ metų, kai lietuviai su senom Hondom 92-94~ metų važinėja?
thatsmeLT 2009-12-05 15:44
Beto manau kazkiek dasideda ir tai kas su tom masinom vazineja, su cyvikais daugiau pacanu laksto, nei su kokiais voyageriais.
puidokas 2009-12-05 16:04
kazkaip pasigedau skodos sarase
Robinis 2009-12-05 16:26
tokia cia ir statistika to pirmo karto... Kiek praeina uz litus ?... kiek dabar stafke 100 lt ?
bahuriux 2009-12-05 16:29
"Chrysler vairuotojai techninę mašinos apžiūrą iš pirmo karto pereina dažniau nei Honda savininkai (santykis yra toks: 58,77 prieš 57,61 proc.)." Tai vienareiksmiskai reiskia, kad honda yra superines kokybes ir konstrukcijos, jei sugeba nedaug atsilikti technine bukle, o amziaus skirtumas didelis, o kur dar saugumas, bei stabilumas kelyje, saugumas gaunasi del to kad vidutine honda gali sustoti greiciau, gali nenuslysti posukyje prie to pacio greicio, arba neapsiversti. Tiesiog su sunkiu chrysleriu jus papuole i avarja turite daugiau sansu isgyventi, o su honda turite sansa isvengti avarijos "Citroen lenkia Mazda automobilius" 0,31%, ar cia skirtumas? Beto velgi amzius citroenai yra zymiai jaunesni, taigi istikro pralaimi, jai imtume tuos pacius metus. Na ir toyota seniai zinojau, kad toyota yra geriausios kokybes automobiliai ir nera ka cia bepridurti.
Wolfy 2009-12-05 16:46
Ka bepridursi,vidutinis lietuvis paprasciausiai neiperka nauju ar apynauju automobiliu,tai ir tenka vazineti su senomis,beto yra tokiu,kuriems patinka tam tikri modeliai seni.
Urbshis 2009-12-05 17:31
geras kaip tik man reikejo tokio straipsnio, nes siuo metu bandau irodyti savo draugei kad Citroenas geresnis automobilis uz Renault ,Peugeot (Kadangi is siu modeliu norim pirkt jai auto) Del Hondu ir Chrysleriu tai noreciau pasakyti kad cia nera ka lyginti...Kaip kazkas ir sake kad 93 metu Honda patvaresne visais atzvilgiais uz 2006 metu Chrysleri..Tikriausiai net senesne Honda gersene uz tas pacias naujas Hondas man patinka ju varikliu ilgaamziskumas..pats turejau honda - masina nereikalaujanti pinigu...bet man ziauriai nepatinka ju interjeras, labai primityvus...(kalbu apie senesius modelius). O del toyotos tai taip jie geriausi automobiliai, todel ju daugiausiai ir parduodama pasaulyje Jos geros masinikes, bet vat kazkodel manes asmeniskai netraukia toyota nezinau kodel na ju ir kainos vienos didziausiu...
Otto 2009-12-05 17:57
Urbshis, gal prie bendro vertinimo reikėtu pridėti periodiškai keičiamų detalių kainas, servizo išlaidas. Neabejoju, kad tuomet vertinimas pasislinks kurios nors kitos markės naudai. Beje, ne mažiau svarbu ir saugumas, skardų storis, jų atsparumas korozijai.
lape 2009-12-05 18:02
tai, kad bet kuri 93 masina patvaresne uz 2006. O, beje pas mane tas pats Chrysler, ir jau 14 metu bus, nei surudijęs, nei kas kliba. Ir technine jau kelis kart praėjau iš pirmo karto.
Urbshis 2009-12-05 18:18
Na jo teisingai sakai, visos senesnes masinos daug kartu patvaresnes nei naujos...sakoma kad net Merscedesas nebeatitinka savo vardo kuris buvo labai tvirtas iki mazdaug 98 metu modeliams...Nauju mersu kainos nebeatitinka kokybes santykio...O kaina prilaiko kosmine... Bet vistik amerikietiskiem auto kazkaip neprijauciu..Na bet kaip sako masina masinai nelygi, nors i jos modelis gali but vienodas
gabus 2009-12-05 20:43
Tai kad pilna gatvėse dar 15+ metų voyager'ių.
zet 2009-12-05 22:08
kaip statistikas turiu pamineti, kad vien automobilio marke kaip citroen sitame tyrime neparodo, kad ji yra geriasniam stovy, nes geriau pagaminti. Galbut tas markes renkasi tam tikra zmoniu grupe, kurie priziuri kitaip tuos auto. Taip pat regionini pasiskirstyma reikia pamineti. Pvz kiek citroenu vazineja kaimuose? Amzius. Kiek senu 15 18 metu citroenu vazineja gatvese? o kiek golfu, bulku, opeliu ir t.t. Taip ir dauguma statistiniu tyrimu.... Su prancuziskom masinom buna taip: pakeiti suluzusia detale, o po metu suluzta ta pati nauja detale. Tai klausimas, kas ten do tetales.
studentas 2009-12-05 22:19
a kode audi gale? kur ta vokiska kokibe?=)
lizunas 2009-12-05 22:30
Sveiki, Su šia statistika neesu linkęs sutikti ir vertinti automobilius, ypač prancūziškus. Daug vairuotojų prieš TA lankosi servisuose, patikrinti automobilių būklės ar praeis patikra, surandamas bėdas sutvarko. Daugelis bando laimę ir praeiti net nepagalvodamas kas gali blogai būti jo automobilyje. Žmonės dirbantys tulvitoje (garaže aišku) patvirintintų, kad daug daugiau moterų atvažiuoja su nedegančiu žibintu, galiniu ar priekiniu. Daugeliui būna, kad pamiršta patikrinti numerio apšvietimą, nors jei tik viena lempute iš dviejų nedega turi praleisti kaip tvarkingą automobilį, bet realiai to nebūna. Man daug patikimesnė statistika būtų pateikta autoservisų, o ne TA apžiūros. Užtenka su naujausia mašina pavažinėti mėnesį pro žvirkėlį ir už remontą paklosi "gerą" sumą, nors ir kokia patvari bus mašina, ar žinoma markė.
iusegun 2009-12-05 22:31
va man irgi idomu butu toks tyrimas. nes jei su civicais vazineja patcanai, tai gal jie "padeje" ir ant tos tech apziuros. o koks pencininkas su toyota, pries atvaziuodamas i tech apziura nuvaro i servisa ir viska sutvarko. va jums ir pirma vieta. jei tirti tai tirti visapusiskai
sigitas 2009-12-05 23:18
Anksčiau turėjau Reno 25 tai nusipirkes susitaisiau ir po to be problemų pravažinėjau 7m ir remontuoti neteko . Bet kai remontavau pirmą kartą tai buvo labai jau sunku su detalėmis . Labai jau daug jų modifikacijų tai buvo galima tik užsakyti ir tai kas antrą kartą atveždavo ne tokia ,nors pužsakydavo pagal techpasą . Dabar turiu antra toyota iš eilės . Būtu neužmušamos mašinos jeigu nerūdytų .
Eidmantas 2009-12-06 12:56
Labai daug zmoniu turi B4.
studentas 2009-12-06 13:01
o ka b4 prasta msina? siaip kiek esu girdejes is audi tai senesnes a4 turi nemazai problemu su vaziuokle.
Robinis 2009-12-06 13:57
kalbant apie a4 tai tai truputi sarnyru pas ja per daug
Urbshis 2009-12-06 14:03
Turejau prancuziska auto per metus laiko pakeiciau tik tepalus, ir paskirstomaji dirzeli savo nuoziura(galejau ir nekeist), ir kaladeles dar pirkau savo nuoziura Ivairiausi zmones vazineja ir su ivairiausiais automobiliais, aisku as nesigincysiu kad bmw ar civikas nera dazniausias pacanu pasirinkimas, bet cia jaul gali gincytis, jei didzioji dalis vairuojanciu BMW yra pacanai tai kodel BMW uzema 3 vieta????m?? arba civikais, vazineja pacanai bet jie labai labai gerai laiko..tai dar didesnis irodymas kad siuos auto drozia cypina ir kaukina pacanai bet jie issilaiko gerai... Citroenas taip, jas vairuoja didesnis brendusiu zmoniu skaicius... Bet tai nekeicia esmes, kodel jei jaunas zmogus tai sakoma kad jis nepriziuri automobilio?? kaikuriais atvejais senuolis nublanksta pries ta pacana kaip jis sugeba priziureti auto.. As pvz prancuziskus automobilius vertinu visai neblogai, cia tik musu tautieciu prisisapaliojimai kad va cia prancuziskos gavno...vienam taip atsitiko ir visas miesta kalba kad prancuziskos sudas, nors tik keli procentai is tu zmoniu susidure su prancuziskom auto..Pripazinkim Lietuvoje tokios tendencijos - Mercsedes,BMW,Audi,Volkswagen, Lietuva tai siu automobiliu rinka...yra labai perpustas burbulas tu vokisku automobiliu.. Taip kad tie gandai kad prancuziskas auto yra labai blogas tai cia vejai..Sako ten elektronika luzta genda..Praturejau ta auto niekas nesugedo nesuluzo..o draugam stai BMW sugedo langas, tai volkswagen sugedo kedes, tai kam klimato kontrole nebeveikia..O pas mane ta shudina prancuziska masina ir man niekas negenda,keista? Tevas praturejo daug automobiliu..Ir turejo tris Citroenus, tai pasake kad pacios geriausios masinos(na cia truputi apie senesnius modelius iki 98m) Aisku si statistika nera tobula, nesigilinama i smulkmenas, bet vistik tendencijos tu automobiliu gedimo bruozui yra.. Na zodziu kaip ir sakiau automobilis automobiliui nelygus..sakoma kad kiekvienas auto turi savo aura, savo likima ir skirtinga charakteri