„Mazda“ 2008 metų TÜV ataskaitoje išsiveržė į pirmąsias pozicijas  (6)

Ryškus „Mazda“ automobilių pranašumas „Auto Bild“ paskelbtoje TÜV 2008 m. ataskaitoje. Išanalizavus septynis milijonus patikrų, atliktų vertinant 194 skirtingų modelių automobilius pagal daugiau kaip 160 kriterijų, taikomų žibintams, stabdžiams, važiuoklei, išmetamosioms dujoms ir tepalų sąnaudoms, pirmoje vietoje atsidūrė „Mazda3“, nes šio modelio automobiliai neturėjo beveik jokių defektų; antrąją vietą pelnė „Mazda2“. Dėl tokių puikių rezultatų kompanija „Mazda“ pirmą kartą gavo Vokietijos techninės inspekcijos agentūros įsteigtą „Auksinio ženklo” apdovanojimą, trokštamą visų automobilių gamintojų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

TÜV paskelbti rezultatai turi didžiulę įtaką naudotų automobilių pirkimui, nes jie aiškiai parodo, kokia yra tam tikro amžiaus automobilių kokybė ir būklė – šiais metais neginčytinas lyderis yra „Mazda“. Automobilių, pagamintų prieš dvejus–trejus metus, kategorijoje pirmoji buvo „Mazda3“ – tiktai 1,2 proc. gedimų, nuo jos nedaug atsiliko „Mazda 2“ – 1,4 proc. Trečia ir ketvirta vieta atiteko „VW Golf“ ir „Ford Fusion“ (po 2,2 proc.), toliau – „Honda Jazz“ (2,3 proc.).

„Šių metų TÜV ataskaitoje patvirtinta aukšta mūsų automobilių kokybė, patikrinta tikrose gyvenimo ir kasdienio naudojimo situacijose.” – sako James Muir, „Mazda Motor Europe“ prezidentas ir vykdomasis direktorius. „Mūsų produkto strategija paremta tvirtos, ilgalaikės kokybės užtikrinimu, o tai, kad „Mazda3“ ir „Mazda2“ užėmė dvi aukščiausias pozicijas, aiškiai rodo šią strategiją esant veiksmingą. Tačiau mes žvelgiame į priekį, nuolatos tobuliname ir stipriname savo procesus, kad galėtume išlaikyti šias aukštas pozicijas”.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (6)

Susijusios žymos: