"Buzzball" - atrakcionų parkas namuose  (1)

Pasiilgote atrakcionų parko? Ateityje tokios pramogos pamažu taps daugiau... asmeninės. Pavyzdžiui, Naujosios Zelandijos kompanija "Evento" šiuo metu kuria naujos kartos produktą "BuzzBall". Tai - sferos formos įrenginys su sėdima vieta viduje ir kuriame sumontuota pora elektrinių motorų. Gudrybė slypi tame, jog motorai sujungti su dviem atskirom pavarom. Taigi, jei norite važiuoti (riedėti) į priekį, turite įjungti abu motorus; jei norite atrakciono, užtenka išderinti variklių veikimą. Tačiau kai pradėsite judėti, prisiminkite, jog tai gali baigtis rimtu pykinimu...


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kai "BuzzBall" juda ir jo vairuotojas pradeda suktis, kėdė pradeda judėti priešingai judėjimo krypčiai. Jei tam nebūsite pasiruošę iš anksto, judėjimas gali tapti panašus į astronautų treniruotes, tik nelabai kontroliuojamas. Kaip šį įrenginį sustabdyti kol kas neaišku, tačiau gamintojas turėtų būti ką nors numatęs netgi tam atvejui, jei keleivis prarastų sąmonę.

Kol kas kaina neskelbiama. Šiuo metu "BuzzBall" gamintojai savo svetainėje pateikia apklausą lankytojams dėl kai kurių naujojo produkto aspektų ir funkcijų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)