Naujasis „iPhone“ turės filmavimo galimybę  (19)

Šiemet „Apple“ bent viename iš būsimųjų „iPhone“ telefono modelių įdiegs vaizdo įrašinėjimo ir redagavimo galimybę, skelbia „AppleInsider.com“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie naujus ir rinkai rengiamus „Apple“ produktus pasakojanti svetainė teigia šią informaciją gavusi iš šaltinio, kuris užsirekomendavo teikiantis „ypač patikimą“ informaciją apie numatomus „Apple“ produktų techninės įrangos pakeitimus.

Manoma, kad vaizdo įrašinėjimo galimybę pasiūlys atnaujinta „iPhone“ užpakalinėje korpuso dalyje esanti vaizdo kamera, kuria bus galima ir fotografuoti didesnės raiškos nuotraukas.

„AppleInsider.com“ teigimu, atnaujinta „iPhone“ vaizdo kamera bus tik vienas iš šio pavasario pabaigoje – rudens pradžioje numatomo pristatyti naujo „iPhone“ modelio techninės įrangos patobulinimų.

Iš dalies vaizdo įrašinėjimo ir redagavimo galimybę būsimuose „Apple“ telefonuose patvirtina ir neseniai „Engadget“ paskelbta „iPhone Software 3.0“ „beta“ versijos ekrano nuotrauka. Joje matomas „MobileMe“ skyriaus „Publish Video“ funkcijos langas.

Filmavimo galimybė iki šiol laikoma viena svarbiausių nerealizuotų „iPhone“ funkcijų, pastebi „AppleInsider.com“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (19)