„Samsung“ atidarė internetinį video nuomos punktą  (3)

Kompanija „Samsung“ savo internetinėje mobiliųjų telefonų priedų parduotuvėje „Samsung Mobile“ sukūrė video nuomos skiltį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiuo metu iš „Samsung Mobile“ galima atsisiųsti apie 500 filmų ir TV laidų, tačiau manoma, kad jau liepą video nuomos katalogas išsiplės iki 2000 filmų.

Medžiagą naujajai video nuomos skilčiai suteikė „Warner Bros“, „Paramount“, „Universal“ ir „Momentum Pictures“ kompanijos. Nuomos kaina yra nuo 3,6 iki 5,5 dolerių parai, o nusipirkti patį pigiausią filmą galima už 6,8 dolerius. Iš šio tinklapio bus galima atsisiųsti ir kino naujienas, kurių kaina svyruos apie 20 dolerių. Priminsim, kad viename populiariausių internetinių video ir muzikos nuomos parduotuvių „iTunes Store“ paprastas filmas kainuoja 2,99 dolerius, o kino naujiena - 3,99 dolerius.

Naujoji „Samsung“ paslauga šiuo metu yra beta testavimo stadijoje ir labai primena „iTunes Store“, todėl tikras filmų mėgėjas pasijus kaip namie. Kolkas „Samsung“ video nuoma gali naudotis tik D. Britanijos ir Vokietijos gyventojai, turintys mobiliuosius telefonus „Samsung F480 Tocco“.

Filmus galima žiūrėti tiek mobiliuoju telefonu, tiek kompiuteriu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: IT žinios
(0)
(0)
(0)

Komentarai (3)