Telefonas LG KP500 susilaukė vartotojų pripažinimo  (7)

„LG Electronics“ pranešė, kad nepaisant ekonominio nuosmukio bendrovė patraukliomis kainomis visame pasaulyje pardavė jau daugiau nei 2 milijonus telefonų LG KP500 su lietimui jautriu ekranu. Šie pardavimai įregistruoti vien per 5 mėnesius nuo produkto pristatymo rinkai praėjusių metų spalį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išplatintame spaudos pranešime bendrovė pažymi, jog telefonas LG KP500 su lietimui jautriu ekranu yra skirtas kuo daugiau žmonių sudaryti sąlygas už patrauklią kainą išbandyti lietimui jautrias technologijas, pasižyminčias itin pažangiomis funkcijomis. Tokios funkcijos paprastai yra būdingos verslo klasės telefonams.

LG KP500 jau išbandė daugiau nei 1,2 milijono vartotojų Europoje. 600 tūkst. jų buvo parduota Azijoje ir besiformuojančiose rinkose, tarp jų - ir Lotynų Amerikoje. Šis telefonas šiuo metu yra populiariausias telefonas su lietimu jautriu ekranu Korėjoje. Nuo kovo mėnesio šalyje jų parduota jau 100 tūkst. vienetų, o kiekvieną dieną jų parduodama apie 4, 5 tūkst.

„LG siekia kuo daugiau žmonių sudaryti galimybes pasinaudoti lietimui jautrių technologijų pranašumais, kuriuos mes pristatėme anksčiau išleistuose telefonuose su lietimu jautriu ekranu, - sakė "LG Electronics" prezidentas ir vykdantysis direktorius Dr. Skottas Ahnas. – Pasitelkę savo įdirbį ir pažangą lietimui jautrių technologijų rinkoje, mes sukūrėme telefoną su lietimu jautriu ekranu LG KP500, kuris leidžia vartotojams išbandyti šias inovatyvias technologijas prieinamomis kainomis, išlaikant aukštą kokybę.“

Tačiau kaina nėra vienintelis LG KP500 pranašumas, pažymima spaudos pranešime. Šis telefonas su lietimu jautriu ekranu pasižymi lengvai valdomomis multimedijų funkcijomis, kurios leidžia vartotojui mėgautis mobilaus naršymo malonumais, įskaitant ir judesio jutiklio žaidimus, atpažįstančius žaidėjo rankos judesius 7,5 centimetrų ekrane. Šiuo metu pasaulyje telefonus LG KP500 su lietimu jautriu ekranu galima įsigyti jau 10 spalvų. Ateityje bendrovė žada vartotojams pasiūlyti dar įvairesnių spalvų šio modelio telefonų.

„Puikūs LG KP500 pardavimų rezultatai, taip pat vėliau sekę kitų gamintojų panašūs telefonai su lietimu jautriu ekranu įrodė, kad LG ir toliau išlieka lietimui jautrių technologijų rinkos lyderiu. Pažadame ir ateityje išlaikyti savo pozicijas“, - sakė Dr Skottas Ahnas.

Siekdama išauginti LG KP500 pardavimus iki 10 milijonų, bendrovė ateityje vartotojams juos pasiūlys įsigyti net 60-yje šalių. Šiuo metu LG KP500 yra platinami 40-yje šalių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (7)