JAV armija diegs "Windows Vista" operacinę sistemą  (4)

"Windows 7" laukimas įsisiūbavo - atrodo, visi tik ir nekantrauja sulaukti naujosios OS ir pamiršti nesėkme vadinamą "Windows Vista", kuri pardavimais taip ir nesugebėjo pralenkti pirmtakės "Windows XP".


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visgi "Vista" dar nemirė. Štai JAV armija paskelbė kol kas neplanuojanti imtis "Windows 7" - vietoje to bus diegiama "Vista" operacinė sistema.

JAV armija šiuo metu turi 744 tūkstančių kompiuterių ūkį, daugelis iš kurių naudoja "Windows XP". Į "Windows Vista" atnaujinta tik maždaug 13 procentų visų sistemų.

Taigi, iki metų pabaigos "Vista" turi apsigyventi ir visuose kituose armijos kompiuteriuose. Taip pat bus atnaujinamos ir kitos darbo priemonės - "Office 2003" paketą pakeis "Office 2007".

Verta pastebėti, kad šis esminis programinės įrangos atnaujinimas neapima strateginės ginkluotės sistemas aptarnaujančių kompiuterių. Ten - savas pasaulis su savais sprendimais, tad branduolinių raketų įprasti kompiuteriai tikrai nevaldo.

Kai programinės įrangos atnaujinimas bus baigtas, JAV armija veikiausiai taps stambiausia "Windows Vista" naudotoja Šiaurės Amerikoje. Verslo pasaulis į šią OS tebežiūri pesimistiškai, reta ji ir JAV švietimo sektoriuje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: games.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (4)