„Google“ siūlo 250 tūkstančių už geriausią programą  (2)

Bendrovė „Google“ pranešė šiemet vėl rengsianti „Android Developer Challenge“ konkursą, kuriame jėgas galės išbandyti „Android“ operacinei sistemai skirtas programas kuriantys programuotojai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Konkursas prasidės rugpjūčio mėnesį. Programuotojai jam galės pateikti bet kokią savo sukurtą programą, kuri nebuvo paskelbta iki konkurso pradžios. Paraiškoms pateikti bus skirtos 2 savaitės, o „Android Developer Challenge“ rezultatai paaiškės lapkritį, praneša „Vnunet.com“.

Konkurso rengėjų teigimu, iš viso bus 10 programų kategorijų. Kiekvienoje iš jų piniginius prizus laimės 3 geriausios programos. Už 1-ąją vietą bus skirta 100 000, už 2-ą – 50 000, už 3-ą – 25 000 JAV dol.

Be to, trys geriausiomis pripažintos „Android Developer Challenge“ konkurso programos bus įvertintos 150 000, 50 000 ir 25 000 dolerių premijomis. Tai reiškia, kad vienos programos autorius gali laimėti 250 000 dolerių.

Šį kartą konkursui pateiktas programas vertins ne tik žiuri, bet ir „Android“ vartotojai. Pranešama, kad kiekvienas telefono su „Android“ OS savininkas galės pateikti paraišką tapti žiuri nariu, o vartotojų balsai lems 45 proc. galutinio programos įvertinimo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: