Dėmesio: naujas trojanas ištrina visus kompiuterio failus

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Arns 2009-06-08 21:59
kazkada jau anksciau maciau, tiesiog zmones kvaili ir tiek, aklai tiki daznai kas sakoma, net nesizvalgant. Seip as ir nesakau, kai kurie sprendimai tikrai labai grazus, bet salia neblogu dar butinai linuksuose turei "drebtelti" ir visiskai kvailai atrodancius dalykus, ir tai dazniausiai start meniu, kiek teko naudotis ubuntu, tai man ypac nepatikdavo
kionig 2009-06-08 22:24
Beviltiska su tais pingvinais gyncitis ir galiu net neapsimoka
tomechek 2009-06-08 22:34
Apturejau as neseniai toki virusa, kuris man sugadino visus mp3, avi, mpeg failus. Tikrai nemalonu. Aisku, butu daug baisiau jei sugadintu pvz jpeg'us.
Morkis 2009-06-08 23:00
Vo nors karta sukure rimtesni 'arkliuka' valio
Audriusa 2009-06-09 02:30
Asmeniskai tokio viruso autoriui uzdeciau bana ant kompiuteriu kokiai 10 metu. Pasikankintu nevykelis, turetu laiko atgailaut P.S. Linux vs Window tas pats kaip saukstas vs sakute
Bomber 2009-06-09 04:07
O kaip ištikro? Niekas nežino kas ankčiau sukūrė tokį dizainą? win7 ar KDE4 ? Kažkaip net įdomu pasidarė xD
Windas 2009-06-09 09:29
ash gal trumpai parasysiu.. tie kas siulo linuxa tikrai kvailiai maziau tokiu zmoniu reik kurie naudoja linuxa... nes maziau kvailiu naudos linuxa.. jei zmogus apie linuxus neraukia.. arba raukia tik teorines zinias arba su mintim,... VIENA KARTA SENAI SENAI ASH BANDZIAU JI IR MAN NEPATIKO... primena pasaka 12 broliu ir 1 sesuo.. Esi WinOS auka naudok Win.. nemoki susirasti atmainu programu programavimui.... tai cia ishvis duxelis esi tai net nelysk i linuxa.. linuxams geda bus turetu nevykeli.. Gerai akd linux publika siauresne nei Windowsu... nerasi nei 1 pokalbio tarp 2 linuxistu kad varytu vienas ant kitu "KOX TU ZASINAS, DAUNAS JEI NEMOKI" - bent jau ash nemaciau.. O del WinOS... Vnz naudokit savo windowsus ir gyvenkit siauram pasaulyje.
Karolis484 2009-06-09 10:27
Tame ir esme kad žmodės yra salyginai kvaili, turi susidarę steriotipus ir jų griežtai laikosi. Buvo pasakyta kad tai "new windows" tai ir priėmė teikiagai. Jei būtu pasakę kad tai koks openSuse, Ububntu ar aplamai linux su KDE4 desktop environment'u neabejoju jų reakcija būtu kitokia, skeptiškesnė, jaustusi daugiau abejoniu.
Toxis 2009-06-09 10:34
shiek tiek kontradikciju "nerasi nei 1 pokalbio tarp 2 linuxistu kad varytu vienas ant kitu "KOX TU ZASINAS, DAUNAS JEI NEMOKI" - bent jau ash nemaciau.." "Esi WinOS auka naudok Win.. nemoki susirasti atmainu programu programavimui.... tai cia ishvis duxelis esi tai net nelysk i linuxa.. linuxams geda bus turetu nevykeli.. " 1) Ka tik parodei, kiek daug _geru_ ir _nuoshirdzhiu_ zhmoniu turi linuxas - galetum tiesiog vaikshchiojanti reklama but "ei, prisijunkit prie linuxo community - tai pati draugishkiausia bendruomene! Ei lochas! a gyrdzh ^%$#%$# ash tau sakau! prisijunk ^&%$^&$$&" Najs! 2) Ar chia bendra linuxistu liga, kad save laikom linuxu? Mes esam legionas? Ar chia asmenine tamstos tragedija? Del os'u: Bikint jus kiekvienam zhingsnyje kisht visiems linuxa, atrodot kaip savim nusivyle mac'ininkai "ei, ash nusipirkau hugely overpriced, ale labai madinga sistema, todel dabar visiems per gerkle kishiu ja, taip bandydamas sau pasiteisint". Taip, jei tau patinka turet saugia ir stabilia sistema - imk xp, oj, linux - juokauju, anyway, bet jei ash noriu turet pakankamai stabilu "multi-tool'a", kuris ir sukasi greitai, ir palaiko visas man norimas programas be papildomu emuliatoriu ir panashiu ishkrypimu. Kam man turet OS'a, kuris man kasdieniniam darbui privalo emuliuot kita os'a? Ar negeriau tada tiesiog naudot emuliuojamaji?:) Beja,o, ar nekeista, kad jus vadinat kreivarankiais zhmones, kurie nesugeba dirbt su linuxais, o patys akcentuojat, kad windowsai yra blogis, nes ten daug virusu? Viruso pasigavimas ir uzhleidimas - kaip tik yra kreivarankishkumo pavizdys - tai ar ne del kreivarankishkumo patys ir perbegot?:) (juokauju, tiesiog atsimetau akmenimis=).
Windas 2009-06-09 10:47
Toxis jei nesupratai tai pykstu ant zmoniu kurie reklamina linuxa bet kam.. nors tas kitas net nezino ka darys su tuo linuxu.... ash pats naudoju win ir linux.. win for games ir + mano pana jais naudojas... linux notebooke darbo reikalams ir kitkam. Bet kaip pradeda sakyti.. jog linuxas neturi to ar ano.. tai jau propoganda kad linuxai shudas.. linuxas geris ir stabilesnis nei win... cia visiems aiskus dalykas.. ir nemekstu zmoniu kur kisa linuxa bet kam... Linuxistai ne gauja ir ne guildas kox.. ir ne sekta.. Linuxistai tai bendruomine kur didzioji dalis pasisako uz open sourca. Ko nepamatysi ish M$ puses. Pagrinde linuxas siek tiek pazengusiems vartotojams yra...
situ 2009-06-09 13:22
linuxistai vienas ant kito nieko blogo nesako, o Win vartotojus duxeliais ir kreivarankiais vadina... O jei pasakiau, kad man ir langu per akis tai auka jau esu... Cia pavyzdys, kuriuo visiem sekti reikia... Gerai, kad nevisi tokie "tolerantiski" kaip tamsta.
Falcon 2009-06-11 23:02
Tai kad kasdieniniam naudojimui tai tikrai nereikia nieko emuliuoti... Yra pakankamai programų tam. Emuliuoti reikia tik specifines programas ar žaidimus... Bet šiaip ar taip, kaip ir kolega prieš mane pasisakęs - irgi naudoju Linux+Windows dėl praktiškai tokių pat priežasčių + Mac OS X, dėl nuotraukų programos iPhoto, kuri man yra patogiausias lengvo redagavimo įrankis.