Naujieji LG plačiaekraniai 16:9 formato monitoriai – puikus pasirinkimas asmeniniam kino teatrui  (0)

„LG Electronics“, pasaulinė informacinių pramogų verslo sprendimų lyderė, šiandien pristatė naują didelės raiškos („Full HD“, 1080p) plačiaekranių 16:9 formato monitorių seriją W43. Šie monitoriai sukurti taip, kad filmus, žaidimų vaizdą ir kitą vaizdinį turinį ekrane gali pateikti visu dydžiu ir visa raiška be jokių iškraipymų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

18,5-23 colių (47-58 cm) įstrižainių šios serijos monitoriai yra grakštaus dizaino, o papildomos funkcijos, tokios kaip 4:3 formato vaizdų peržiūra plačiame ekrane („4:3 in Wide“, nuotraukų efektai („Photo Effects“), W43 prideda dar daugiau patrauklumo.

„Šiandien beveik visi „Blu-ray“ diskuose įrašyti filmai ir modernūs vaizdo žaidimai yra sukurti 16:9 ekrano kraštinių santykio didelės raiškos monitoriams, tačiau dauguma plačiaekranių monitorių rinkoje veikia mažesne raiška ir naudoja 16:10 formatą. Šie senesni modeliai negali atskleisti naujoviškų vaizdo šaltinių visų privalumų, – teigė LG verslo sprendimų kompanijos vykdantysis viceprezidentas ir direktorius B.B.Hwangas. – Mūsų pagaminti naujosios W43 serijos monitoriai yra geriausias pasirinkimas žmonėms, ieškantiems prieinamo monitoriaus, bet kartu norintiems ryškių, natūraliai atrodančių vaizdų. Tai yra tobulas monitorius asmeniniam kino teatrui.“

Kraštinių santykis arba formatas yra monitoriaus ekrano pločio ir jo aukščio santykis. Tai reiškia, kad LG W43 16:9 formato monitoriai yra dar platesni nei 16:10 tipo monitoriai, kurie šiuo metu užimą didžiąją dalį rinkos. W43 serijos monitoriai taip pat vaizdą pateikia aukštesnės kokybės 1920x1080p raiška. Ir tai suteikia pranašumų ne tik žiūrint filmus ar žaidžiant žaidimus. Teksto simboliai ekrane yra ryškesnių kontūrų, nes naudojama didesnė raiška, o didesnis ekrano plotis leidžia patogiai išdėstyti du langus greta ir tai padidina darbo efektyvumą.

W43 monitorių stilinga išvaizda ir suapvalinti kontūrai patrauks tuos, kurie rūpinasi, kaip monitorius įsikomponuoja į jų namų ar biuro interjerus. Grakštus, subtilių kontūrų W43 serijos modelių dizainas prideda rafinuotumo bet kuriam kambariui ir papuošia filmų žiūrėjimą, žaidimų žaidimą bei eilinę darbo kompiuteriu dieną.

Papildomų funkcijų rinkinys, kurį LG vadina „Pramogų paketu“ („Fun Package“), W43 serijos monitorius daro dar patrauklesnius visai šeimai. Jo 4:3 formato vaizdų peržiūros plačiame ekrane režimas („4:3 in Wide“) gali rodyti senesnio tipo, 4:3 formatą naudojančių žaidimų ar filmų vaizdą per visą ekraną, o ne mažinti ir rodyti juos tik ekrano viduryje. Nuotraukų efektų funkcija („Photo Effects“), leidžianti pasirinkti iš keturių efektų: įprasto, Gauso suliejimo, sepijos ir nespalvoto vaizdo, prideda daugiau žavesio nuotraukų peržiūroms ekrane.

„Display Search“ tyrimų agentūra prognozuoja, kad 16:9 vaizdo kraštinių santykio monitoriai sudarys iki 38 proc. visų šiemet parduotų monitorių, o 2011 metais jų dalis išaugs iki 68 proc. Tai gali būti siejama su populiarėjančiais didelės raiškos vaizdo įtaisais, tokiais kaip naujos kartos žaidimų kompiuteriai, „Blu-ray“ leistuvai ir skaitmeniniai vaizdo įrašymo įrenginiai. Pirkėjai taip pat domisi didelės raiškos monitoriais, kad galėtų išnaudoti visus savo didelės raiškos skaitmeninių fotoaparatų bei kamerų privalumus.

Elegantiško ir grakštaus dizaino LG serijos W43 16:9 monitoriai siūlo aukščiausio lygio vaizdo kokybę ir puikų kontrastingumo santykį. Be didelės 1920x1080 raiškos, monitorius pasižymi ir skaitmeninio tiksliojo kontrasto („Digital Fine Contrast“ – DFC) santykiu, kuris siekia 30000:1, ir leidžia puikiai pavaizduoti tamsias vaizdo vietas.

Naujaisiais monitoriais prekiauti bus pradėta jau birželio mėnesį.

W43 serijos monitorių duomenys:

  • Ekrano dydžiai: 18,5, 21,5, 23 colių (47, 54, 58 cm) įstrižainės
  • Ekrano plokštė: „Twisted Nematic“ (TN)
  • Formatas: 16:9
  • Raiška: 1920x1080, 1600x900, 1366x768
  • Šviesumas: 200, 300 kandelų/kv.m.
  • Kontrastingumas: 30000:1 (DFC technologija)
  • Žiūrėjimo kampas: 170/160 laipsnių
  • Atsako laikas: 5 milisekundės
  • Sąsaja su kompiuteriu: „D-Sub“, DVI
  • Stovelis: pakreipiamas
  • Specialios funkcijos: „Fun package“, „f-Engine“
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: