Kompiuterių piratai ima išnaudoti populiarius socialinius visuomenės įvykius

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Nedurnas 2009-06-30 22:09
:D kas per nesamone... Nevykes skatinimas nepirataut. Normaliose ssvetainese tokiu dalyku nelabai buna, imetusiam nuoroda turbut butu ip ban ir vsio
ligonis 2009-06-30 23:39
„Pažiūrėkite filmą „Haris Poteris ir Netikras princas“ nemokamai“ su kokio dydzio plyta ir is kokio aukscio krentancia turi but susidurwes vartotojas, akd imtu ir paspaustu tokia nuoroda?
GODhack 2009-07-01 00:26
99% mazu vaiku mistanciu is noro isvyst savo meile. Cia siap senas bajeris. Windowsu ar antivirusines piratini torrenta sunku (beveik neimanoma) rast, kad nebutu trojanu ar siap virusu prifarshiruotas uztikrintai.
ezg 2009-07-01 20:21
Kokį ryšį su parsisiuntimais turi SEO? SEO, juk yra puslapio optimizacija, akd jis pasiektų aukštesnius reitingus paieškos sistemose. O Balck Hat SEO kai naudojami ne patys sąžiningiausi metodai(tiksliau paieškos sistemoms nepriimtini metodai), tokie kaip: nuorodų pirkimas, tyčinis jų palikinėjimas visur ir pan. Tai prie ko čia nuoroda parsisiųst filmą ir stengimąsis pasiekt paieškos sistemose aukštesnius rezultatus? Streamviewer programa, tikrai nėra blackhat SEO metodas.