UAB „GNT Lietuva“ Lietuvos rinkai pristatė naująjį „Nintendo“ „Wii Motion Plus“ priedą  (0)

Šiandien Lietuvoje pradedama prekiauti didelio populiarumo visame pasaulyje sulaukusio žaidimų konsolės „Nintendo Wii“ naujuoju belaidžiu priedu „Wii Motion Plus“, kuris ypač tiksliai fiksuoja žaidėjo judesius ir leidžia mėgautis precedento neturinčiu žaidimo tikslumu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Džiaugiamės, kad naujasis priedas „Wii Motion Plus“ atkeliauja į Lietuvą ir žaidimų mėgėjams „Wii“ produkcijos nereikės ieškoti užsienyje. Šis „Nintendo Wii“ priedas leis perkelti žaidėjo rankos judesius į televizoriaus ekraną 100 proc. tikslumu, ko nebuvo įmanoma padaryti su ankstesniu pulteliu, kurio jautrumas kartais „streikuodavo“. Naująjį priedą galima įsigyti atskirai arba kartu su specialiai išleistu žaidimų rinkiniu „Wii Sports Resort“, kurį sudaro 12 žaidimų“, - sako UAB „GNT Lietuva“ produkto vadybininkas Gintaras Radžiukynas.

Žaidimų konsolė „Nintendo Wii“ yra valdoma žmogaus judesiais ir propaguoja aktyvų žaidimo stilių, o naujasis priedas „Wii Motion Plus“ šias galimybes išplečia dar labiau. „Wii Motion Plus“ jungiamas prie turimo „Wii Remote“ pulto ir veikia tik su jį palaikančiais žaidimais, kurie padės atskleisti geriausias priedo savybes. Žaidžiant specialiai sukurtus žaidimus, „Wii Motion Plus“ priedas televizoriaus ekrane tiksliai atkartos net menkiausius kūno judesius ir leis dar labiau įsijausti į žaidimus. Naujasis įrenginys suderinamas su „Wii SportsResort“, „Red Steel 2“ ir keliais „EA Sports“ leidžiamais sporto žaidimais.

„Nintendo“ naujam priedui „Wii Motion Plus“ specialiai išleido žaidimų rinkinį „Wii Sports Resort“, kuris yra labai populiaraus, milžinišku tiražu parduoto žaidimo „Wii Sports“ tęsinys. „Wii Sorts Resort“ rinkinį sudaro specialiai atrinkti ir į paplūdimio sporto stovyklą nukeliantys žaidimai. Dauguma žaidimų šiame rinkinyje yra unikalūs dėl savo žaidimo pobūdžio, o naujojo įrenginio pagalba, tokios sporto šakos kaip tenisas, plaukimas vandens motociklu, fechtavimas ar krepšinis įtraukia dar labiau.

Specialiai „Wii Motion Plus“ priedui bus išleisti ir kiti žaidimai: „Tiger Woods PGA Tour 10“, „Grand Slam Tennis“, „Red Steel 2“, „Virtua Tennis“. Ateityje šis priedas bus nepakeičiamas žaidžiant daugelį populiariausių „Nintendo Wii“ žaidimų.

Naujuoju produktu kartu su žaidimų rinkiniu prekiaujama didžiausiuose buitinės technikos centruose ir lietuviškose interneto parduotuvėse. Lietuvoje šiuos produktus platina UAB „GNT Lietuva“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: