Išplatintos detalės apie „Windows 8“  (31)

Pasak gandų iš kompanijos „Microsoft“ tyrimų ir plėtros komandos, „Windows“ versija, kuri pralenks „Windows 7“, apims 128 bitų architektūrą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kompanijos „Microsoft“ darbuotojas Robert Morgan verslo tinklų svetainėje „LinkedIn“ papasakojo programinės įrangos gigantės planus, susijusius su „Windows 8“ ir netgi „Windows 9“.

Jo profilis iš šios svetainės buvo pašalintas, tačiau jis vis dar yra „Google“ paieškos atmintyje. Profilyje Robert Morgan tvirtina, kad dirba gerai saugomame tyrimų ir plėtros departamente, apimančiame vidutinės ir ilgos trukmės strateginį planavimą. Jis taip pat teigia, kad šie projektai apima ir 128 bitų architektūrą, suderinamą su „Windows 8“ branduoliu, bei „Windows 9“ projekto planą. Be to, jis atsakingas už santykių su pagrindiniais partneriais – kompanijomis „Intel“, „AMD“, „HP“ ir „IBM“ – formavimą.

Operacinė sistema „Windows 7“ visame pasaulyje pasirodys jau spalio 22 dieną. Bus galima pasirinkti 32 ir 64 bitų versijas. Tiesą sakant, 64 bitų versiją buvo galima pasirinkti dar prieš „Windows XP Professional x64“ išleidimą, įvykusį 2005 metų gegužės mėnesį. Be to, buvo siūlomos ir 32 bei 64 bitų „Vista“ versijos, tačiau pastaroji buvo nesėkminga. 64 bitų kompiuteriai, galintys turėti daugiau RAM atminties, yra galingesni nei 32 bitų. Tikimasi, kad ši „Windows 7“ versija bus populiaresnė.

„Windows 8“ 128 bitų versija reikštų dar vieną efektyvumo šuolį. Remiantis kompanijos „Microsoft“ planais kas trejus metus pristatyti po naują „Windows“ versiją, „Windows 8“ turėtų pasirodyti jau 2012 metais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: IT žinios
(0)
(4)
(-4)

Komentarai (31)