„Linkomanija“: savo vartotojus ginsime

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

xuy 2009-11-05 16:51
Ot laikai atejo, griztam i viduramzius. prisiminkit raganu medziokle kaip buvo. Apsaukei ragana ir bando isiaiskint , ar ji tikra ragana ar ne. Pririsa akmeni po kaklu ir upe istumia. Neisplauks, buvo neragana, gaila zmogaus, apsirikome. Isplauke, och tu ragana SUDEGINTI. Tai cia Simonavisiaus auksine logika, kuu tai matyta, ateit ir pasakyt irodyk kad nekaltas
mitnick 2009-11-05 16:57
O Simonavičius gali įrodyti, kad ne jis ten prokurorus kaune žudė? O kad iš manęs 10k litų nepavogė?
O vardas? 2009-11-05 17:17
Simonavicus is manes 1 milijona pavoge ir psichologiskai suzeide mane su situo straipsniu, tegul irodo, kad to nepadare. Jei neirodys kad to nepadare, tai tegul grazina man 1 milijona + 500 tuks. lt uz moraline zala.
Mikis 2009-11-05 18:31
Ka jus norit ta ir sakykit bet čia vagyste ir tiek. As ir pats siunciuosi ir t.t. bet paziurekim is kitos puses jus sukuret programa arba paraset knyga o ja nukniso is jusu kompo ir isplatino parsisiunte ir neperka is jusu paziureciau kaip tada jaustumetese. Aisku cia daugybe teisiniu niuancu bet as skaitau kad tai vagyste tiek filmo parsisiuntimas tiek dainu ir t.t.
MiSiPe 2009-11-05 18:40
Visiškai sutinku, nors ir pats siunčiuosi, tačiau pradėjęs programuot supratau, jog jei taip siųstųsi mano kūrinį, tai tikrai kovočiau prieš piratus.(šiuo atveju prieš save )
werafonas 2009-11-05 18:56
Ta pati situacija ir pas mane
Marius.brn 2009-11-05 19:08
Vis tiek dar jauciu moraline zala po Megztuko sitokio pasireiskimo. Nes nu tas vagimas labai toks sunkus apibudinimas. as greiciausiai sakyciau kad kaina netitinka realybes, ir as tik naudojuos produktu nesumokejes Jei realiai jie uzdirba vien is to kad sita OS naudoja visi. Taigi jei visi tokie kaip as niekadejai imtu naudoti linux (o jei ubuntu 9.10 ir sketchup veiks gerai ir naudosiu ), jie verkdami mums siustu tas kopijas kad tik naudotume.
Popasz 2009-11-05 19:13
Spėkit kieno sąskaita ponas Storas Megztinis gyvena? Ogi mokesčių mokėtojų (iš kurių daug piratų). Kitaip sakant sėdi ant sprando ir dar kandžiojasi. Reikia suvokti, jei nukirs vieną galvą, atsiras jų dar daugiau, jei sunaikins Lietuvos trakerius, lietuviai siūsis iš Rusijos. Nėra lietuviai tokie turtingi, kad galėtų laisva ranka pirkti ir taip nenormaliai brangų gaminį gaudami dar nenormalesnį atlyginimą.
Justdoit 2009-11-05 19:23
Prikibo tam čiuvui pravarde megztinis .. Jaučiu dabar darbe visi megztiniu vadina :>>
Urbshis 2009-11-05 19:24
man labai keista kad pastoviai jis prie Linkomanijos kabinejas... Kodel nieks nemini torrent.lt, torentai.lt ?? p.s. jei tarkim uzdraudzia visiems viska siustis ,na visa Lietuva nieko nebesiuncia nelegaliai - kas tada? tada manau visi musu muzikos zvaigzdunai gali eit i pensija... zmones ziuri tik telika, bukeje technologijose, nes negali naudoti ir tobuleti naujose programose... griztam su laiku atgal...tada eitu visi pirkt filmus, muzika, zaidimus i turgu kaip kokias kontrobandines cigaretes, nes legaliu originaliu versiju nieks neipirks ir nepirks...as to nedaryciau, as neuzdirbu tiek kad galeciau leisti pirkti OS po 700lt paskui pirkt office 300lt ir t.t.susideda desimtys tukstanciu...visom programom skirti po kelis simtus lt tai yra visiska totali nesamone...Zinau vakaruose zmones moka uz tai pinigus bet jie ir turi uz ka moket, jie uzdirba, jie gali sau tai leisti... Man asmeniskai Kompiuteris yra bene vienintelis pramogu saltinis, kurio pagalba galiu patenkinti savo laisvalaikio poreikius - paziuret vakare su drauge koki filma, siaip paklausyt muzikos, ar atsisiusti koki seriala ar laida kurios nespejai paziuret per TV. Tai jei as per savaite paziuriu nuo 2 iki 5 filmu tai cia gautusi apie 150lt jei pirkt legalius DVD per menesi 600lt + muzika, programos ir t.t... tai nerealu, as tada parduodu kompa ir sedziu uzraukes ir dedu pinigus i kojne... Kad ir ne pramogai, tas pats office, jis yra reikalingas kiekvienam siu dienu studentui, be jo manau butum zluges... Yra begale studentu is varganesniu seimu, kiti dirba patys kad galetu susimoket uz mokslus, tai jei jam reiktu moket pinigus uz tokias programas tai jam tokie tevai pasakytu - Sunau mesk mokslus tada - eik bulviu ravet... Taip tai gal ir yra vagyste, bet tai yra ne kazkoks smurtinis nusikaltimas ar dar kazkoks banditizmas,tai kaip BALTAS MELAS be kurio butu daug problemu... ir dabar nori kazkoks megztukas atimti is musu visa tai... Nu nepirks niekas tu legaliu versiju!!!!!!
Justdoit 2009-11-05 19:35
Na visi kalba, kad Lietuvoje niekas neuždirba ir todėl niekas negali to įpirkti. Realiai jei mes pradėtume viską pirkti, o ne gauti dykai. Spartintumėm ekonomiką, tada padidėtu paklausa .. didėtų ir pasiūla.. Gal daugiau žmonių pradėtų kurt softą .. ir pan .. Lietuvoje sunku todėl, kad visi visų galų meistrai .. patys lemputę įsukam, patys kriauklę susiremontuojam .. patys remontus daromės.. jei viską darytų specialūs mesitrai.. kiek dar darbo vietų sukurtumėm .. o už tas pačias paslaugas mums atsimokėtų kiti kuriems jas taip apt teiktumėm .. vienu žodžiu veiksmas tolygus atoveiksmiui ..
Urbshis 2009-11-05 19:45
nu tai gerai kaip man ipirkti jei as uzdirbu 1000lt, turiu sumoket uz buto nuoma 400, komunalinius 250 ir dar pravalgyt visa menesi, ir dar tarkim pirkti programas, kaip man tai padaryti??? aisku jei visi pirktu, visi butu buki nemoketu isisukt lemputes kviestu meistra taip kiltu tos darbo vietos... bet visu pirma zmones suka galvas kaip isitekti i tuos 1000lt kaip nusipirkti paciu paciu butiniausiu dalyku ..supranti zmones gyvena nuo algos iki algos skaiciuodami kiekviena lita... Zmones cia aplamai negali pagalvoti apie savo pramogas ir laisvalaiki...jei minimumas butu nors 1500lt tai jau gal zmones leistu sau ir i kina nueit ir i koncerta koki...o cia kai mokesciai mokescius valgo tai yra apsurdas...pas mus yra taip sudorok,suvalgyk ir atimk viska ka dar galima is paprasto zmogaus...taip pat ir cia su tuo piratavimu, siunciasi paprasti zmones, tai is ju nori atimti visa tai ir dar ant viso deserto pateikti keliatukstantine bauda...zodziu tarnas...
Neomidis 2009-11-05 20:33
kas yra turtas? namas? masina stovinti garaze? o programa ar muzikinis takelis ne? nes jis lyg ir ne tikras, o skaitmeninis. ar tai nera nuostoliai, nes tai netaspats kas paimt obuoli is parduotuves nesumokejus? is kitos interneto laido puses sedi programuotojas kuris raso programa, gaisina laika, gauna pinigus uz programas kurias raso. kaip jus jaustumetes jei is jusu pavoktu one.lt arba facebook akaunta? gi jis irgi nematerelius jis jums net nepriklauso, nes pvz facebook serveris stovi sakykim amerikoj. kaip jie gali is musu atimti galimybe xaliavu siustis kai mes ir taip bedni? o ar yra toks dalykas kaip atemimas to kas tau nepriklauso? sakykim sektu kiekviena bita interneto trafiko kas butu? visi ieskotu alternatyvos? pereitu prie atviro kodo jei reiketu programines yrangos? is kur muzika siustu? o gal tiesiog ziuretu klipus per youtube? gal filmus ziuretu per kitas legales svetaines?
Ir 2009-11-05 21:15
Pirmiausia patys kurejai turetu pasirupint savo produktu apsauga. Jei to nesugeba, tai patys kalti.
mitnick 2009-11-05 21:22
loggo 2009-11-05 21:26
"V.Simanavičius pokalbio metu minėjo, jog šiose bylose LANVA neturės įrodyti, jog būtent tas vartotojas atsisiuntė failą. Atvirkščiai – vartotojas turės įrodyti, jog jo tinklu byla nekeliavo." - Ar tik ne labai RETAIS atvejais žmogus TURI įrodyti savo nekaltumą? Kiek žinau, įrodymai - ieškovo pareiga, kitaip sakant, jei neįrodyta, kad kaltas, vadinasi nekaltas.
Monteiro 2009-11-05 21:35
Prajuokino pravarde "megztinis' kaip pirstu i aki na cia kazkas minejo, kad programuotojas sedi gaista savo laika ir jo programas siunicasi nemokamai. Taip jeigu tai yra opensource. o jeigu ne tai tas programuotojas visu pirma gauna atlyginima uz programos sukurima.
Neomidis 2009-11-05 21:39
manau kai kalbejo, kad reikia yrodyt savo nekaltuma jis turejo minty, kad: yra yrodymai, kad zmogus siunte kazka nelegalaus ir uz tai yra atsakingas zmogus pasirases sutarty. sakykim dingsta parduotuvei elektra. atsiradus elektrai iseini is parduotuves. tave sustabdo apsauinis. sako rodyk kisenes. parodai o ten randa kazka ko nesumokejai, padare inventorizacija jie turi yrodymus kad truksta butent tos prekes. tai argi zmogus tokioj situacijoj sakytu, kad jam turi yrodyt kad ne jis paime? gi pas ji viska rado... cia panasi situacija o esme beveik tokia pati
mitnick 2009-11-05 21:59
(jei ji to verta. O Windows Vista labai verta buvo pinigų, kuriuos mokėjote?. Čia tik bėdni lietuviai taip mano, kad už savo šūdiną programą reik paimt milijoną, kad galėtum po to laimingas gyventi.
Mitas 2009-11-05 22:42
O aš nekovočiau, nebent nieko neuždirbčiau. Bet jei uždirbčiau, gyventi iš to galėčiau, tai man rūpėtų kiek žmonių nelegaliai parsisiuntė mano produktą tik dėl vieno dalyko - kiek tas produktas yra naudingas.