„OpenAI“ perkelia dirbtinio intelekto lenktynes į kitą lygį – paleidžia GPT-4, kuris gali „matyti“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kukulis4 2023-03-15 16:13
nu nezinau. Zaidziau as gal kelias dienas su tuo chat gpt. Surinkt ir sistemint informacija sugeba puikiai. Biski kodina. Analizes atlieka mazai, arba neatlieka visai.Logikos irgi mazai. Paprasta uzduotis - 7 balandziai ant stogo, du nusove, kiek liko ant stogo? - Sako, kad 5ki.
HardAxe 2023-03-16 10:03
nėra jis tobulas, bet google asistentą pakeitus į GPT pavyktų bent jau normaliai susišnekėti.
Benediktas 2023-03-16 10:30
Tikriausiai klausei ChatGPT-3.5. ChatGPT-4 geriau atsako. P.S. Matai jis nežino, ar stogas yra plokščias ar šlaitinis. priėmė, kad šlaitinis - nušauti balandžiai nusivertė, priėmė, kad plokščias - liko 2. Galima sakyti abejais atvejais teisingai atsakė. Vienu ž. ChatGPT tobulėja ir ChatGPT-4 jau protingai atsakė į tavo klausimą.
kukulis4 2023-03-16 13:29
Zmogus yra ipatingas tuo, kad sugeba patikt tikslu, ar bent labiausiai tiketina teisinga atsakyma turedamas tik daline informacija. Tai is tikrai gero AI butu logiska tiketis to paties. Tavo gautas atsakymas yra panasus i ta, kurio as tikejausi, bet negavau. Idomu, ar tai rezultatas to, kad as (ir galbut kazkas kitas) per pastarasias dienas uzdavinejo sita, ar panasaus patterno klausima, ir AI tiesiog patobulino atsakyma IFTT principu, ar jis is tiesu patobulejo ta prasme, kad geba padaryti tinkamas prielaidas. Principe, duodamas tokia paprasta uzduoti AI, tikeciausi, kad jis pasinaudos keletu elementariu prielaidu, panasiai kaip tai darytu zmogus - stogas dazniausiai isivaizduojamas kaip slaitinis, o balandziai - baikstus pauksciai. Reiskias du nusovus, kiti nuskris. Si uzduotis idomi tuo, kad uzduotyje yra uzkoduotas neteisingas atsakymas, ant kurio dauguma AI sprendimu pasimautu.
Benediktas 2023-03-16 14:32
Na tai žiūrėk, jis ir atsakė su tomis prielaidomis. 0 liktų pirmam atsakyme, nes stogas šlaitinis, ir nušauti nukristų, o išgąsdinti nuskristų. Aš paskui tiesiog bandžiau iš jo išgauti ir kitus galimus variantus. Čia nauja versija - 4, kol kas mokama. Ją paleido tik vakar, o tobulino, gal du metus.