„YouTube“ smogs naudotojams, kurie aktyviai naudojasi reklamų blokatoriais. Skelbiama netikėta žinia  (12)

Vaizdo įrašų talpinimo svetainės „YouTube" vadovybė toliau kovoja su reklamų blokatoriais.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-07-04 „YouTube“ smogs naudotojams, kurie aktyviai naudojasi reklamų blokatoriais. Skelbiama netikėta žinia  (12)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Artimiausiu metu interneto naudotojai turės rinktis, ar privalomai žiūrėti reklamą „YouTube“, ar visiškai atsisakyti šios vaizdo įrašų talpyklos.

Internete pasirodė naujiena, kad ateityje „YouTube“ pasirengusi suduoti smūgį naudotojams, kurie aktyviai naudojasi reklamų blokatoriais, informuoja „Ukraina 365“.

Jau ne pirmą kartą „YouTube“ vadovybė perspėja, kad artimiausiu metu bus neįmanoma naudotis paslaugomis nežiūrint reklamų. Tačiau neapsiribojo vien grasinimais. Tuoj pat sulaukėme naujo įspėjimo.

Išteklių administracija informuoja, kad įjungus reklamos blokatorių „YouTube“ svetainė parodys tik tris vaizdo įrašus, o tada užblokuos paslaugą. Norėdami toliau žiūrėti vaizdo įrašus, turėsite pasirinkti: arba išjungti skelbimų blokatorių, arba pereiti prie „YouTube Premium“.

Kol kas tiksliai neaišku, nuo kada naujovės įsigalios. Šiuo metu jos rodomos tik bandomuoju režimu.

Tinklo naudotojai jau audringai sureagavo į „YouTube“ naujoves. Dauguma jų piktinasi, kad dėl 20 minučių trukmės vaizdo įrašo turi žiūrėti penkias reklamas.

Visgi, čia yra puiki lietuviška alternatyva. Tikriausiai jau esate girdėję apie visame pasaulyje žinomą lietuvišką kompaniją „NordVPN“, kuri siūlo unikalius sprendimus vartotojams ir vienas jų yra susijęs būtent su „YouTube“. Apie tai esame išsamiai rašę šiame straipsnyje.

 

Tad šiuo metu gali pasinaudoti specialiu „NordVPN“ pasiūlymu ir išvengti visų šių rūpesčių su „YouTube“ ir gauti ženkliai daugiau naudingų paslaugų už juokingą kainą. Visą informaciją rasite paspaudę šią nuorodą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(61)
(-53)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (12)

Susijusios žymos: