„Microsoft“ skelbia profesijas, kurios daugiausiai naudoja DI (Grafikas)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2024-09-04 17:42
Turėtų duoti boost pasaulio ekonomikai.
bahuriux 2024-09-04 18:07
Tai kad tas boost yra neigiamas dalykas, didėja vartojimas, su tuo kyla atlyginimai ir tuo pačiu infliacija, jau nekalbu apie taršą globaliu mastu. ECB dėl to ir didino euriborą, kad stabdyti ekonomiką, dabar jau nuleido iki 3%, prieš metus buvo 4%. Tai to boosto yra daugiau nei reikia, dabar jau įjungtas "wastegate" *A wastegate is a valve that controls the flow of exhaust gases to the turbine wheel in a turbocharged engine system.
Benediktas 2024-09-04 18:26
O kaip ekonomikai gali būti geriau dirbimas lėtai ir neefektyviai? Reliai pagreitėja inovacijos, lenvėja darbas, kyla gerbūvis greičiau, nes lengviau ir pigiau pasidaro darbas. Galaliausiai robotai daro visą juodą ir protinį darbą. Mums lieka kūryba, filosofija, hobiai ir pinigai iš valstybės. O valstybei moka robotizuotos įmonės.
infoguru 2024-09-04 20:39
"Įmonės tyrimas" atskleidė, kad "įmonės įrankis"... O va štai mano babos tyrimas atskleidė, kad jos buvikės ne tik turi vitaminų, bet ir atjaunina mažiausiai 20 metų... Jei netikit - kai kitą kartą klube kalbėsite su jauna žavia brunete pasitikslinkite ar tai ne mano baba...
kestutisz 2024-09-04 23:46
Na... "„LinkedIn“ narių, į savo profilius įtraukiančių tokius DI įgūdžius kaip „ChatGPT“ ir „Copilot“, skaičius visame pasaulyje išaugo 142 kartus." - čia sakyčiau blogas ženklas, kad galvojančių savo galva ant tiek ir sumažėjo :) O jei rimčiau čia nėra joks pasiekimas atsidaryt/nusipirkti servisą ir juo naudotis. "Moku googlinti" kažkodėl trendu gi nebuvo*? Arba tiesiog mokėt skaityt? *nes nu čia M$ "klausia radijo", ne googlas.