Nuteista alytiškė: neetiškus komentarus internete išprovokuoja gėjų elgesys

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kionig 2011-12-05 21:30
Nu jei gimsi su penkiomis rankomis, tada tikrai pasakyčiau, kad tai išsigimimas. O dabar ? Dabar nėra vienos nuomonės bei visuotinio sutarimo, kad homoseksualizmas yra iškrypimas ar netgi išsigimimas. P.S Mariuzė nėra mamytė, o tėvelis...
blizzard 2011-12-05 21:38
Ką gina šis įstatymas jeigu žmogaus pažiūros ar įsitikinimai yra prieš homoseksualius asmenis?
Tarkvinijus Išdidusis 2011-12-05 21:50
Blizzard, kaip asmuo, kuris studijuoja teisę, pasakysiu, kad asmuo gali turėti kokias tik tai nori pažiūras, jas reikšti įvairiomis formomis, kol tai netrukdo aplinkinių interesams. Dabar, kaip supratau iš straipsnio, Jaunimo linijos vadovas interviu pasisakė esąs gėjus. "Okey", ta moteris, tuo pasipiktino ir išsakė savo nuomonę. Viskas būtų tvarkoje, jeigu ji būtų parašiusi gražiai ir aiškiai, pvz. "Mano nuomone, jis neturėjo pasisakyti esąs homoseksualus asmuo, nes tai gali skatinti kitų žmonių "perėjimą" į netradicinę orientaciją, kas mano galva, yra netoleruotina mūsų visuomenėje". Už tokį ir panašų komentarą ji nebūtų sulaukusi jokios kritikos ir jokia atsakomybė jai nekiltų. Bet, dabar ji tą vadovą išvadino necenzūriniais žodžiais ir šiaip išliejo visą pyktį ant nieko dėto žmogaus. Skirtumas šioks toks yra?
Impintinas 2011-12-05 21:57
dėl lyties, seksualinės orientacijos, rasės, tautybės, kalbos, kilmės, socialinės padėties, tikėjimo, įsitikinimų ar pažiūrų, baudžiamas bauda arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų. Ji ne tik išsakė savo nuomonę, bet ir atliko paryškintus veiksmus. Už ką ir skirta bauda.
mariuze 2011-12-05 22:01
2 Nerealiai aciu uz uzuojauta! As konkreciai asmenu(niku) neivardinau, gal ju cia istikro labai daug taip, kad tamsta... Duok Dieve, kad visi aplinkui butu tokie tolerantiski kaip as, tikrai duok Dieve! Taip , kad apie vaiku auklejima shhhh. Tai butu nelaime, as ta vaika myleciau taip pat stipriai, man cia tarsi invalidumas (zinoma geriau jau zydrius butu, nei invalidas pfiu pfiu pfiu). TIK AS JI AUKLECIAU ATITINKAMAI, kad gyventu sau, o ne REKLAMAS darytus. Zinoma mes visi individualus ir negarantuoju, jog jis klausytu... Jus tamsta skaityti nemokat, nes rasot "i sona". As ju gi baisis zodziais nevadinu, nemusu, neuzgaulioju ir t.t. tai apie kokius saudymus ir t.t. snekat? rado 2 delfinus ir 2 bezdziones, kurie "duksta" kartu, tai homoseksualumas tapo naturalu, beveik dievo sukurta. KAIP IR MINEJAU, NIEKAS NEIRODE, KAD TAI IGIMTA! Bet niekas ir neirode, jog tai vien psichilogine "liga".
Vygintas 2011-12-05 22:13
Tiesa pasakius, tai įrodė, ir gana senai bent jau mums taip per genetikos paskaitas pasakojo, pradžiai domėtis reikia, tik po to teigti..
mariuze 2011-12-05 22:30
Pasidomek dar karta
kionig 2011-12-05 22:46
Kodėl būtent reklama ? Na tai ir visokie neonaciai sau reklamas darosi, visokios PETA organizacijos, religinės sektos darosi reklamą tipo ateik pas mumis ir busi šventesnis nei kiti ten kokie. Jei purvasklaida ir patys žmonės nesureikšmintų dėl savo emocijų viso šito, ko gero galėtume gyventi taikiau nevirdami tose sultyse bei nesipjaudami kaip šunys.
Nerealiai 2011-12-05 23:19
Gal jūs pats tamsta ęsate homoseksualaus pasaulio atstovas, tik internete aršiai rašote kokia tai liga, nors visko gali būti, kad pats ja "sergate". Būna tokių žmonių, kuriems sunku susitaikyt, kad jie homoseksualūs, tada jie bando su tuo kovoti nusistatydami patys prieš juos. Nesakau, kad jūsų atveju būtinai taip yra, tačiau tokių žmonių ęsama. Kas dėl vaiko, tai kodėl tai būtų nelaimė? Nelaimė jums asmeniškai, ar vaikui? Nelaimė būtų nebent tuo atveju jei tokie kaip jūs ir toliau kalbėsite kokia tai liga ir panašiai. Manau pats tą nelaimę vaikui ir sukurtumėte jeigu auklėtumete kaip ligotą žmogų. Nežinau, gal jūs nepagalvojote, bet įdomu laimingesnis bus tas kuris, pripažįsta save toks koks yra, ar bandydamas pritapti prie heteroseksualų ir apsimetinėdamas "normaliu".
Andriusste 2011-12-05 23:29
Aš nesuprantu kodėl gėjai negali rengti paradų? Na bendrai ne visai taip suformulavau. Gėjai negali rengti paradų nes visuomenė nėra pakankamai apšviesta šiuo požiūriu. Visų pirma nemanau, kad tai išsigimimas - nes jeigu žmogus gyvena civilizuotoje šalyje, jam jo seksualinė orientacija netrukdo. Jis gali laisvai išreikšti savo homoseksualumą ir būti pilnai visų suprastas. Prašau įrodymo kodėl tai yra iškrypimas? ar išsigimimas? Na gerai galima sakyti, kad žmogus yra išsigimęs jeigu negali pilnai atlikti visų žmogaus kūno funkcijų. Tačiau gėjai šiais laikais labai nesunkiai gali turėti vaikų. Homoseksualumas nenatūralu? Tada, tada kodėl tarp daugumos protingų žinduolių yra homoseksualumas? Homoseksualumo reiškimas gali įtakoti kitus tapti homoseksualiais? Kur įrodymai? Tokioje šalyje kaip Nyderlandai gėjų procentas toks pat, kaip Lietuvoje. Nors ten tėvai su vaikais eina į gėjų paradus, ir vaikai visai normaliai į tai reaguoja, jiems įdomu. Jeigu du ŽMONĖS myli vienas kitą, koks skirtumas kokios jie lyties, jie gi jūsų neprievartauja. Kaip jiems jaustis kaip ŽMONĖMS jeigu jų gailisi, niekina, sako, kad yra tolerantiški, jeigu tik tie žmonės nesireiškia per daug. Gėjams ir reikia reikštis būtent dėl tokių mūsų piliečių kaip Gražulis, kai vieną dieną jie supras kaip jis klysta, galės jiems padėkot. O, kad supras ar ne tai čia priklauso nuo mūsų tautos civilizuotumo, ir noro tapti civilizuotais. Ar jums pavyzdžiui neįdomu kodėl labiausiai atsilikusios šalys yra homofobiškiausios? Bėja aš nesu gėjus, tačiau jeigu ir būčiau nematyčiau tame nieko blogo, nes negyvenu Lietuvoje ir nereitkų slėptis.
Vygintas 2011-12-06 00:25
Na, tiesa pasakius, pasidomėjau, o tamstai siūlau prof V.Kučinsko genetikos vadovėlius paskaityti (ne vieną jis parašęs, išsirinkti bus iš ko), šiek tiek informatyviau už delfius ar neaiškios kilmės puslapiukus iš kurių dauguma žmonių susidaro nuomones apie tai kas pavedima ar nepaveldima
Jomajo 2011-12-06 02:01
mariuzei siulyciau stipriai sutrumpinti pavadėli vaikams, nes kas bus jei vaikas užsimanys pamatyti siek tiek daugiau nei fobiju ir religiju valdomas tevelis, kurio akiratis toliau kaimyno darzo toliau nemato? tik ysivaizduok, kad vaikas eina i gatve ir nuolat prasilenkia susikibusiais vyrais, juk gali uzsikrest! nueina i kluba pasilinksminti o ten panos soka kas tada? susiranda vaikas darba uzsieni, o jo menedzeris gejus ir visiškai to neslepia? ir i kokia vata tamsa ivyniosit vaika, kad apsaugoti nuo gyvenimo? o is tiesu gaila vaiko, kad auklejamas tokio siauro mastymo tevo.
Andriusste 2011-12-06 02:56
Be religijos blogi žmonės daro blogus dalykus, geri - gerus, bet reikia religijos, kad geri žmonės darytų blogus dalykus. Čia aš kalbu apie religijų ne toleranciją gėjams.
Pumper 2011-12-06 08:26
Žurnalai rašo ir apie žinomų gėjų/lesbiečių vedybas, gyvenimą, įsivaikintus vaikus ir kt. Lietuvoj tokių nėra, todėl nėra ir apie ką rašyti. Koks tikslas kišti milijonus į reklamą, kuri nukreipta į mažumą ir tuo pačiu daro antireklamą produktui daugumos akyse? Logikos, prašom.
Pumper 2011-12-06 08:47
Tai vat ir prieštauranjantys vienas kitam teiginiai - homoseksualumas yra genetinis, bet tos beždžionės gėjais patampa tik dėl to, kad prie patelių negali prieiti - psichologinis homoseksualumas. O gal tiesiog prieštaravimas gaunasi dėl to, kad lyginį žmogų (sąmoningą padarą) su gyvūnų, kuris pirma siekia patenkinti instinktus? Beje, anoks čia pateisinimas homoseksulaumo, kaip normalaus, nes ir gamtoj pasitaiko tokių reiškinių - žmonės tos pačios gamtos dalis, o gamtoj homoseksualūs gyvūnai nesidaugina, t.y. neperneša savo genų kitai kartai, todėl pasitaiko tik atsitiktinės mutacijos, o ne ištisos kartos. O žmonės savo nuo normos nukrypusius genus gali laisvai perduoti savo vaikam/anūkam/proanūkiam ir kt. (ar tai genetinis sutrikimas dar irgi klausimas iki galo neatsakytas dėl prieštaringų tyrimų).
Pumper 2011-12-06 09:10
Kažkaip neprisimenu, kad Pavilionienė būtų buvus nuteista po to, kai visus ale "homofobus" debilais, nevertais žmogaus vardo, tiesioginiam etery pavadino. Bet, kaip jau visiem akivaizdu, tokie "torerancijos" įstatymai galioja tik daugumai, o mažuma gali daryti, ką tik nori.
Nedurnas 2011-12-06 14:40
Na tikejausi, kad nebusiu taip nesuprastas, savo teiginiu noriu pasakyt, kad kuo daugiau zmoniu tuo daugiau bendrai turime mutaciju, todel ir geju proporcingai daugiau, nes daugiau yra zmoniu kurie gali perduoti si pozimi vaikams . Kame tu cia dievus izvelgi?
Hmz 2011-12-06 20:04
Panašu, kad tu nė nepasistengei suvokti, apie ką aš rašiau. Aš nesakau, kad turi atsirasti reklamų su homoseksualiomis poromis. Tiesiog yra faktas (nesvarbu, kuo tu jį aiškinsi), kad mes sėdime heteroseksualiai orientuotos informacijos tvane, skirtingai nei kai kas čia sako (esą "heteroseksualai nesiviešina").