"Intel" neatmeta galimybės didinti savo procesorių kainas  (2)

Remiantis naujausiais kompanijos "Intel" atstovų pasisakymais, artimiausioje ateityje įmonėje pagamintų mikroprocesorių kainos tikrai nemažės. Negana to, neatmetama mintis apie galimą produkcijos kainų didinimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Užvakar Taivane prieš prasidedant simpoziumui "Ultrabook Ecosystem" įvyko spaudos konferencija, kurioje "Intel" mobiliojo padalinio vadovas Navin Shenoy pažymėjo, jog renginys daugiausia bus skirtas trečios kartos "ultrabookams" su "Haswell" procesoriais bei būsimoms naujovėms su operacine sistema "Windows 8".

Žurnalistų iš portalo "DigiTimes" teigimu, "Intel" atstovas papasakojo, jog šiuo metu kuriama apie 140 "ultrabook" kompiuterių modelių, 40 iš kurių turės sensorinius ekranus, o dar 12 turi pasukamus ekranus, kurie taip pat bus sensoriniai.

Navin Shenoy taip pat pridūrė, jog kompanija neturi planų mažinti savo procesorių kainų. Dar daugiau, "Intel" netgi tikisi surasti galimybę kainas padidinti. Savo ruožtu, procesorių gigantas neskuba keisti savo prognozių, kurios teigia, jog iki 2012 m. pabaigos apie 40% visų nešiojamų kompiuterių sudarys "ultrabookai".

Taivane vykstančiame simpoziume bus kalbama ir apie "ultrabookų" projektavimo patirtį, o rugpjūčio 2 d. Kinijoje kompanija "Intel" surinks visus pagrindinius mobiliųjų kompiuterių gamintojus ir antrojo ešelono komplektuojančių dalių tiekėjus, kartu eilinį kartą papasakos apie tai, kaip sumažinti "ultrabookų" savikainą. Tiesa, po žinių apie galimą "Intel" procesorių kainų didinimą dabar darosi tikrai įdomu, kokių komponentų dėka "ultrabookai" pigs: reikia tikėtis, kad šio tipo nešiojamų kompiuterių nepamatysime su mediniais korpusais?

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: