Socialinių tinklų galia: šuns kelnių dilema internetą užtvindė per 2 valandas!  (10)

2015-ieji baigiasi su nauja socialinius tinklus užtvindžiusia diskusija: jeigu šunys dėvėtų kelnes, tai kaip? Ar jomis būtų apvilktos užpakalinės kojos, ar visos keturios?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiemet internaute jau buvo užviręs žodžių mūšis dėl žymiosios suknelės – ar ji yra mėlynos spalvos, ar baltos. Metams baigiantis internautams iškilo naujas klausimas – kaip kelnėmis apvilkti šunį?

Piešinys su abiem variantais iš pradžių buvo paskelbtas „Utopian Raspberry – Modern Oasis Machine“ puslapyje „Facebook“, o iš ten greitai išplito po kitus socialinius tinklus – „Twitter“, „Reddit“, „Imgur“.

Piešinį sukūręs 19-metis belgas Norbertas K. „Washington Post“ teigė, kad kartą pamatė ant užpakalinių kojų kelnes dėvintį šunį ir jam šovė mintis – o gal šunys turėtų jas nešioti kitaip?

„Pamaniau, kad kelnės – žmogaus išradimas, todėl mums yra normalu jas taip dėvėti. Bet šunys turi keturias kojas, todėl techniškai jų kelnės turėtų dengti kiekvieną koją, – aiškino jis. – Nupiešiau iliustraciją, kad žmonės galėtų pareikšti savo nuomonę. Tikrai nesitikėjau, kad ji taip išplis.“

Norbertas kiek nustebo, kad dauguma žmonių, panašu, pasisako už antrąjį variantą – kur šuo kelnes mūvi tik ant dviejų kojų, tačiau sakė, kad jam iš principo vienodai.

„Tik stebina, kaip greitai kas nors gali išplisti“, – teigė vaikinas, kuris piešinį paskelbė 3 val. nakties Belgijos laiku. Vos po dviejų valandų diskusija jau virė ne tik pirminėje „Facebook“ paskyroje, bet ir „Twitter“ tinkle. O kokia jūsų nuomonė?

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(13)
(32)
(-19)

Komentarai (10)

Susijusios žymos: