Su šypsena: internautai rado įrodymų, kad V. Putinas – nemirtingas  (1)

Konspiracijos teorijų mėgėjai nusprendė, kad Vladimiras Putinas yra nemirtingas, nes buvo rastos senos nuotraukos, kurios gali sudaryti įspūdį, kad Rusijos prezidentas „išgyveno“ net šimtą metų, o jo išvaizda per tą laiką beveik nepakito, rašo „The Telegraph“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1920 metais fotografuotoje nuotraukoje vaizduojamas rusų karys, kuris neįtikėtinai panašus į dabartinį šalies lyderį. Kitoje nuotraukoje, kuri buvo padaryta 1941 metais, taip pat vaizduojamas į V. Putiną labai panašus vaikinas.

Turbūt Rusijos vadovo ilgaamžiškumo paslaptis yra jodinėjimas žirgais be marškinėlių ir įvairių kitų sporto šakų praktikavimas.

Konspiracijos teorijų fanatikai teigė, kad už šių nuotraukų slypi daugiau nei paprasčiausias sutapimas ar puiki sveika – jų manymu, Rusijos lyderis gali būti nemirtingas.

„Internete išplito dvi nuotraukos iš 1920 ir 1941 metų. Kai kurie žmonės teigia, kad jose yra vaizduojamas V.Putinas.

Tiesą pasakius, žmonės, kurie palaiko idėją, kad V.Putinas yra visagalis ir nemirtingas, išplatino pasakojimą, kad jų prezidentas yra mitinė būtybė, kuri žemėje gyvena jau šimtus ar net tūkstančius metų“, – pranešė „Disclose.tv“.

Tai jau ne pirmas kartas, kai Rusijos lyderis yra įtariamas esąs nemirtingas. Anksčiau šiais metais „BuzzFeed“ pranešė, kad Rusijos prezidentas galėtų būt modeliu ir įkvėpimu garsiajam paveikslui „Mona Liza“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(47)
(22)
(25)

Komentarai (1)