Internetas pagal įtakingumą pirmąkart pralenkė laikraščius

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Anonymous 2009-01-05 17:12
Is straipsnio antrastes iskart mintis atejo apie delfi As jau priskirciau delfi kaip l2 liga, kad svarbu ten pamalt parodyt savo "ismone" ir t.t kartais kai buna nuobodu pasiskaitau delfio komentarus ot pavaro zmogai tenais , uztat delfi gan populiarus internete. O daugiau nieko gudro ten nera jame - eilines beletristikos. Aj manes nestebina zinios per televizija tuo labiau internete. Vienintis idomus portalas technologijos(lt)
Vytautas 2009-01-05 17:20
Kad ir kokie jie būtų kokybės požiūrių Lietuvos didieji informaciniai portalai, vistiek didžiosios visuomenės sąmonėje jie užsifiksuoja kaip rimtas informacijos šaltinis. Vien jau todėl, kad apie viską rašo ir ten renkasi masės žmonių. Klausimas, kas Lietuvoej iš besinaudojančių internetu žmonių nežino delfi.lt ar lrytas.lt, o kiek žino technologijos.lt? O tai savu ruožtu susiveda į bendrą mąstymą - jau geriau žinomas ir lankomas portalas apie mane parašys, nei mažiau žinomas. O tai lemia reitingus ir kitus malonius bei nemalonius dalykus Na, bet svarbu tai, jog internetas apskritai kaip toks kyla, o ne leidžiasi. Lietuvoje aišku ne ta rinka kaip JAV, bet ką gali žinoti, kokia situacija bus po kelerių metų.
Anonymous 2009-01-05 18:17
Man tai tikrai internetas didesnis ziniu(naudingu) saltinis. Vien sis puslapis per savaite tiek yvairiu naudingu naujienu apie mokslinius pasiekimus priraso, kiek nei per televizija, nei per daugeli laikrasciu per metus nepamini. Taigi Delfi, Lietuvos rytai ir panasus raso ta pati per ta pati, ministras viesai nusiperde, ministras nusispjove, ivykdyta zmogzudyste net liudna darosi skaitant ar ziurint, o cia ir naudinga ir netgi smagu, dazniausiai privercia optimistiskai ziureti i ateiti.
Domaz 2009-01-05 22:26
Jauciu, po keliu desimciu metu toks dalykas kaip tv gali ir isnykti, nes pakankamai greitas internetas ir gali matyti vaizda tiesiogiai, o viska kita ka siulo tv galima ir atsisiust
Anonymous 2009-01-05 22:42
televizorius kaip toks gal ir išnyks, bet ne televizija
Robinis 2009-01-06 14:08
tv gal pažiūriu kokia pora val per savaite. visa kita internetas . Žinios,sttraipsniai ir t.t.. internetinės žinios ir visa kita yra laiko nepriklausomos sakyčiau ,,gali bet kokį reportažą pauze uždėt ar vėliau pažėt ir paskaityt,,tuo ir didėja populiarumas plius kitam gali nuoroda duot
mhm 2009-01-07 00:15
Na nesinori nieko prognozuot, bet iš savo pozicijos galiu pasakyti (dirbu su kompiuteriais), tai ne darbo metu į kompiuterį žiūrėti nelabai norisi.