Rinkoje pasirodė „Flash“ kaupiklis su plačiajuosčiu bevieliu ryšiu  (4)

Bendrovė „Leyio“ rinkai pristatė „Personal Sharing Device“ (PSD) pavadintą įrenginį, į kurį duomenys perduodami per ultraplačiajuosčio bevielio ryšio (UWB) sąsają, praneša „Techradar.com.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

PSD esantis 16 GB talpos „Flash“ kaupiklis su kompiuteriu, per USB jungtį prijungtu prie specialaus PSD „lopšio“, duomenimis per UWB radijo ryšio kanalą keičiasi iki 10 MB/s sparta. Papildomam saugumui užtikrinti prie PSD gali būti prijungtas pirštų atspaudų skeneris.

Pasak „Leyio“ vykdomojo direktoriaus Bruno Maurelo, PSD išplečia interneto naudojimo patirtį į „realų gyvenimą“ taip, kaip to padaryti nepavyko nė vienam įrenginiui. „Jis leidžia apsikeisti duomenimis su kitais per kelias sekundes, net jei esate toli nuo savo kompiuterio“, - sakė jis.

Pranešama, kad kaupiklyje yra ir USB sąsaja, kad duomenimis su UWB prieigos neturinčiais vartotojais būtų galima keistis ir per kabelį.

Koks šio prietaiso dydis, svoris, baterijų talpa ar kaina, kol kas neskelbiama. Žinoma tik tiek, kad PSD naudojama duomenų sinchronizavimo su kompiuteriu programinė įranga.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: