„Microsoft“ paskelbė „Windows 7“ kainas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

MindaugasV85 2009-06-26 14:18
Nu va ir prisišokinėjom su ta IE politika - nebegausim galimybės pigiau atnaujinti iš xp/vistos į 7 Manau MS elgiasi neteisingai europiečių atžvilgiu. Taip jie dar labiau sumažins 7 pardavimą
tauttvisz 2009-06-26 14:57
taigi kaip supratau tai jie neleis atsinaujint i ta versija be explorerio
Morkis 2009-06-26 15:23
Nepergyvenkit,viska turesim ir uz dyka,tik siek tiek gal veliau nei noretume Hakeriai gi nemiega
Pumper 2009-06-26 15:36
Šiaip kaip tik pigiau turėtų mum duoti, nes IE irgi kainuoja pagaminti O šiaip tai nesuprantu, kas čia per debiliška politika Europoj, gi kai kurie saitai tik su IE veikia, todėl bet kokiu atveju jis yra reikalingas, o ir šiaip nekliūna.
M.Mantas 2009-06-26 16:51
Debilai tie europiečiai. Nei ant IE spyna kabo (nenori nenaudok), nei ant kitų naršyklių (kurią nori tą ir siuntiesi). Čia panašiai kaip mašinas be ratų pardavinėt. Kad atnaujinimas per brangus, tai ir aš sutinku. O pačios OS kainos, ypač išankstinio užsakymo tai nėra labai kosminės kai pagalvoji, kad naudosi kokius 36 mėnesius.
O vardas? 2009-06-26 16:56
Naudosi kiek noresi.
dmexciter 2009-06-26 17:35
prisirekavo europieciai del to IE tai dabar ir turesim beda nei IE ir dar brangiau...o jei is anksto uzsisakant kaip amerikoj dar 50% nuolaida tai nera labai baisiai
Marius.brn 2009-06-26 17:53
Na pasakyciau kad ES sprendimus daro teisingus, tik monopolizmas smegenis microsoftui uzspaude.
klaustukas 2009-06-26 17:53
Kai IE nustos būt kišama per prievartą, tinklalapių kūrėjai išmoks tvarkingai juos kurti, o ne spec. pritaikyti IE. IE - vienas didžiausių programinės įrangos FAIL'ų. Ir visgi, kaina per didelė. Ir išankstiniai užsakymai Lietuvoje šiaip negalimi. Su upgreidais Lietuvoje taipogi visada būna problemos. Telieka "fresh" install'as, o tai nieko gero piniginei nežada. Šiaip jau norėtųsi pereiti iš XP...
rwc 2009-06-26 18:00
Pvz.? Neprisimenu nei vieno saito per keletą metų, kuriam reiktų IE - neskaitant paties microsoft.com. Dažniau reikia Media Player'io ir neaiškių kodekų. Beje, jei kažkas nesirodo su Opera, Chrome arba Fx, tai greičiausiai nesirodys ir po IE8. Tokie webmasteriai kasa sau ir klientams duobę. Tuo tarpu, aš nustojau palaikyti IE6 (8 metų senumo, XP SP2 jau turi IE7!) ir nematau didelio vargo - kodinu su Fx3.5, paskui dažniausiai užtenka tik žvilgtelt į Opera, Chrome, ELinks ir jų atmainas - ir viskas, jokio vargo, nebent koks minorinis bugelis. Su IE8 dar ne viskas tobulai rodosi, ypač CSS z-indexai, alt tekstai, CSS prioritetai bet irgi pakeitimų nebūna daug. IE7 fixai laiko suryja daugiau nei visi kiti kartu paėmus. Tai ar yra dar pasaulyje mazochistų, kurie kodina IE6? Na, nebent ką nors greitai suhackint su js, kad neliktų bjauriausių išdarkymų.
dmexciter 2009-06-26 18:01
paziurejau tos nuolaidos seip ne pilnai versijai ,o tik upgrade!
BHD 2009-06-26 19:26
Kainos kaip ir tikėjausi yra nežmoniškos... Pvz naujasis OSX Snow Leopard kainuos - 29$ už atnaujinimo paketą jei anksčiau turėjai pirmąjį OSX Leopard. 49$ už šeimos paketą, kur bus kelios licenzijos ir jei gerai pamenu - apie 129$ už pilną OS. Yra viena Snow Leopard versija, o ne kaip milijonas Windows'inių ir kaina tikrai nedidelė. Plius, atnaujinus iš OSX Leopard į OSX Snow Leopard, jūsų HDD atsilaisvins apie 6GB vietos, o norint įrašyt 7 Windowsus jiems reikės apie 20GB vietos kietąjame diske. Nesąmonė kažkokia... Neginu nei vienos nei kitos sistemos, tiesiog išsaku nuomonę
nondescript 2009-06-26 19:36
nu blyn, pykstat, barates, bet as labai abejoju, kad daug is jusu juos zadat pirkt beto nieks neturi teises tikrint namu vartotoju ar jie naudoja piratine, ar originalia versija, cia visokioms imonems beda
Mu 2009-06-26 19:38
IE išėmimas kertasi šiek tiek su logika. Nepatinka - nedaudokim. Kaip galima priverst MS, kad iš savo kūrinio išimtų tą ar aną dali? Tai gal Media Playerį pakeičia Winampu, Paintą - Photoshopu, Movie Makerį - Sony Vegas... Nesueina galai kažkaip. Dėl kainos galvos nė kiek neskauda, eilinį kartą susistumsiu piratinę versiją ir galvos nesuksiu.
rwc 2009-06-26 20:41
Niekas jiems neliepė išimti. Tik kirto per nagus už nesusijusių rinkų monopolizavimą. Beje, dėl Media Player'io esi visiškai teisus, o kitos programos į monopolį netaiko, be to, jų gali neinstaliuoti. Ir dar, jos vartotojui naudingos tiek pat, kiek Minesweeperis. Juk įdėjus AudioCD Minesweeperis nepasileidžia, ir automatiškai prie interneto nesijungia? O pvz., Linuxam niekas per nagus nekerta, nes distribucijoje visada yra pasirinkimas, jei rinkoje yra bent dvi to vertos programos. MS pasirodė labai negražiai su Media Player'iu, dabar tą patį daro su IE. Be to, "nenaudokim" nėra išeitis. Pavyzdžiui, man nepatinka, kad suinstaliavus Winamp'ą automatiškai pasileidžia IE ir kažkur bando jungtis. Jei Winamp.com'ą kažkas nuspoofins ir dėl IE skylės prarasiu savo duomenis, ar Bilas nuostolius apmokės? Ar Bilas tuo pačiu garantuoja Winampo patikimumą? O kiek dar yra atvejų, kai to nematai? Išeitis būtų - diegiant pasirinkti, ar išvis noriu browserio. Sako, tada negalėsim rodyt HTML helpų - tai naudokit kad ir Wordo varikliuką, arba renderinimą atskirkit nuo tinklo steko. Sako, neveiks apdeitai - tai padarykit, kad tam nereikėtų browserio, ir nenaudokit tokiam rizikingam tikslui ActiveX'ų. Sako, negalėsim padaryti HTTP protokolo - tai vėl, po velnių, kam reikia pilno produkto, jei HTTP stekas yra 100kb dll'e? Žodžiu, išsidirbinėja ir tiek. Nesąžiningai konkuruoja, bet bando pasirodyti kažkokiais skriaudžiamaisiais ir dar kainas užkelia.
dariusss 2009-06-26 20:55
kam reikalinga ie? paprasciausiai tiem kas turi pakenciama interneta ir nemegsta visokiu cd, dvd gali persisiuti ir ta pacia firefox versija:)
O vardas? 2009-06-26 21:28
Zinai ka reiskia funkcija "numatytoji narsykle" ? o siaip tas kuris rase ten del leopardo kainos, tai tegul parasoo ne tyli.
rwc 2009-06-26 21:57
O žinai, kad embeddintas IE langas, kuris neatsiklausęs kažkur jungiasi yra potenciali skylė, susidedanti iš IE bugų, COM bugų, Winamp bugų. Winamp net įprastu būdu neparodo, prie ko jis iš tikrųjų jungiasi. Iškart įtarimas, kad SSL nenaudojama, kad adrese gali būti kažko daugiau nei norėčiau atskleisti, kad neturiu galimybės užblokuoti Javascript, Cookiu, Flash, reklamų. Plius dažnai jungiuosi per GPRS, taigi man visai nereikia kažkokių paslėptų browserio langų. Vat jei Winamp nebūtų garantuotas, kad pas mane yra IE, tuomet jis iškviestų "start.exe http://www.winamp.com" ir tikrai naujam lange atsidarytų "numatytoji naršyklė". Beje, dėl tokių bajerių ir naudoju firewall'ą, įeinančių konekcijų nebijau - tuo pasirūpina routeris.
gabus 2009-06-27 01:37
Nepirksiu.
O vardas? 2009-06-27 04:07
Pvz? Ne vienas ir ne desimt buvo aplankyti manes kuriais negalima naudotis su kitomis narsyklemis nei su IE. o siaip tam kuris kalbejo apie wordo varikliuka, tai tegu pasidomi placiau.