„Microsoft“ jau ruošia „Windows 7“ SP1  (9)

„Microsoft“ jau ėmėsi ruošti pirmąjį neseniai debiutavusios operacinės sistemos „Windows 7“ pataisų ir atnaujinimų paketą (SP1), pranešė „Neowin.net“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak leidinio, bendrovės inžinieriai šiuo metu įtemptai pluša ruošdami „karštąsias“ pataisas, susijusias su programų suderinamumu „Windows 7“ aplinkoje ir „lopydami“ visus vartotojų pranešamus „Windows 7“ diegimo keblumus. Tai, kad skubama su pirmuoju pastebėtų klaidų ištaisymo paketu, esą ne naujiena – taip būdavo su kiekviena ankstesne „Windows“ versija, kai tik ji pasiekdavo RTM – paruošimo gamybai – stadiją.

Pasak „Neowin“, gerai informuota apie techninę „Windows 7“ raidą šios OS „beta“ bandymų metu interneto svetainė „Wzor.net“ pateikė pirmąją informaciją apie būsimąjį „Windows 7“ SP1 paketą. Jos žiniomis, „Windows 7 SP1“ „beta“ versija bus pateikta 2010 m. sausį. Iš viso esą bus dvi SP1 „beta“ ir dvi RC (Release Candidate) versijos. „Wzor“ šaltinių teigimu, „Windows 7 SP1“ bus pateiktas „Microsoft“ partneriams kitų metų vasarą, o kompiuterių vartotojai galės jį parsisiųsti kitų metų rudenį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (9)

Susijusios žymos: