„Google“ mūšis su „Bing“ – paskelbtas sandoris su „Twitter“  (4)

Kompanija „Google“ pranešė, kad sudarė sutartį su „Twitter“ dėl realaus laiko paieškos. „Google“ paieškos produktų viceprezidentė Marissa Mayer paskelbė, kad „Google“ į savo paieškos rezultatus ketina įtraukti „tweet“ žinutes.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Mes tikime, kad mūsų paieškos rezultatai ir vartotojų patirtis bus labai naudinga įtraukiant šiuos naujausius duomenis. Per ateinančius mėnesius mes ketiname pateikti produktą, parodantį, kaip „tweet“ žinutės gali pagerinti paieškas, - teigė ji. – Vadinasi, kai kitą kartą ko nors ieškosite, jūs galėsite pasinaudoti ir realaus laiko informacija, pavyzdžiui, oro sąlygomis jūsų mėgstamame slidinėjimo kurorte“. Marissa Mayer atsisakė atskleisti finansines sutarties su „Twitter“ sąlygas.

Marissa Mayer taip pat tvirtino, kad po kelių savaičių kompanija „Google“ pristatys paslaugą „Social Search“: ji bus pateikta „Google Labs“. Ši paslauga padės vartotojams ieškoti „tweet“ žinučių ir blog‘ų, kuriuos parašė draugai ar kiti žmonės.

Šios naujienos buvo paskelbtos iškart po „Microsoft“ pranešimo, kad kompanija sudarė sandorį su „Twitter“ ir „Facebook“. Kompanija „Google“ kol kas nepranešė apie susitarimą su „Facebook“. Kompanija „Microsoft“ tvirtina, kad į savo paieškos sistemą „Bing“ įtrauks realaus laiko atnaujinimus.

Taigi, atrodo, kad „Twitter“ rado būdą, kaip galima užsidirbti pinigų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: IT žinios
(0)
(0)
(0)

Komentarai (4)