Taip pigiai Lietuvoje nerasite! „Fantastiškos belaidės ausinės - už tokią kainą to tikrai nesitikėjau“ (Video, „Redmi Buds 3“ atsiliepimai)  ()

Puiki kaina!

Kuponai

Iš Ispanijos

„Xiaomi“ ekosistemos produktas

Labai geri pirkėjų ir apžvalgininkų vertinimai


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„Redmi Buds 3“ belaidės ausinės

49€ -16,01€ 49€

23,99€

Imu!

iš Ispanijos

Kuponai: ZBANX202 arba GOBOO202

nemokamai į Lietuvą pristatys per 5-7 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Goboo

 

Šiuo metu „Redmi Buds 3“ belaidės ausinės yra parduodamos bent 10 eurų pigiau nei Lietuvoje.

Taip pat puikiai pirkėjų ir apžvalgininkų vertinamos ausinės į Lietuvą pristatomos tiesiai iš Ispanijos sandėlio, tad pristatymas greitas ir jau sutvarkyti visi mokesčiai.

Kuo pasižymi „Redmi Buds 3“?

Labai simpatiško dizaino, į ausis įstatomos belaidės ausinės, su ant korpuso esančiais jutikliniais valdikliais.

„Redmi Buds 3“ aprūpintos nauju Qualcomm lustu, 12mm diafragmos ir naujas Bluetooth 5.2 techninis sprendimas - dėl ko duomenų perdavimas dar stabilesnis bei greitesnis, o ir baterijos energija naudojama taupiau.

Kalbant apie bateriją, tai kiekviena ausinė turi po 35mAh ir vienu įkrovimu muzikos galima klausytis 5 val., o su dėkliuko 310mAh baterija iš viso iki 20 val. Dėkliuko baterija įkraunama per C-tipo jungtį.

Dar įdomu, kad ausinės turi slėgio jutiklius. Tai yra, ausines išėmus iš ausų - automatiškai sustoja grojusi muzika. Jas įstačius - vėl muzika groja.

Taip pat „Redmi Buds 3“ ausinės turi dvigubus mikrofonus su cVc techniniu sprendimu, dėl ko užtikrinamas itin kokybiškas pokalbių garsas, izoliuojami pašaliniai aplinkos garsai.

Na ir svarbu tai, kad ausinės atitinka IP54 standartą, kas reiškia, jog jos yra atsparios nešvarumams ir vandeniui bei prakaitui.

Apibendrinus, už tokią kainą, tai yra puikios ausinės.

Ir tą patvirtina tiek apžvalgininkai, tiek ir pirkėjai, kurie žeria komplimentus šioms belaidėms „Redmi Buds 3“:

Super kokybė. Už tokią kainą to tikrai nesitikėjau. Labai geras garsas ir baterija atlaiko 4 dienas, o muzika aš mėgstu klausytis valandų valandas. Puikios. Rekomenduoju - 1 foto, 2 foto.

Nerealiai geras kainos ir kokybės santykis. Už tokią kainą įspūdinga garso kokybė. Puikus dizainas. Lengvai dėkliukas telpa kelnių kišenėje. Ypatingai man patinka pačių ausinių forma. Tai yra į ausis įstatomos ausinės. Ir man taip patinka labiau, nei tos, kurios įkišamos į ausų landas. Lengvos ausinės, gerai laikosi ausyse, patogus valdymas, kokybiški mikrofonai. Tik gaila, kad ant ausinių nėra garso valdymo. Bet užtat leidžiama muzika automatiškai sustoja išėmus ausines, jas įsidėjus vėl groja. Smagi ir pravarti funkcija. Su telefonais poruojasi žaibiškai. Rekomenduoju - 1 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: