Pati perkamiausia karšto oro gruzdintuvė, apie kurią lietuviai sako - „Super. Aukščiausia kokybė. Net 6L krepšys - telpa visa višta. APP puikiai veikia“ (Video, „BlitzHome BH-AF1“ atsiliepimai)  ()

Labai gera kaina

Galioja iki 2022-08-31

Iš Lenkijos

Super funkcionali

6L talpos ir su APP

Masiškai perkama ir puikiai vertinama pirkėjų


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„BlitzHome BH-AF1“ 6L karšto oro gruzdintuvė

168,98€ -79,47€ 168,98€

89,51€

Imu!

iš Lenkijos

47% nuolaida

ribotas kiekis

už 0,60€ į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Banggood

 

„BlitzHome BH-AF1“ yra puikios kainos ir kokybės karšto oro gruzdintuvė ir dabar į Lietuvą pristatoma tiesiai iš Lenkijos sandėlio, tad greitas ir saugus pristatymas.

„BlitzHome BH-AF1“ jau įsigijo tūkstančiai pirkėjų, turime beveik 1700 atsiliepimų ir net 4,9 įvertinimą. Stebėtina statistika.

Tai viena perkamiausių karšto oro gruzdintuvių, visi pirkėjai iš Lietuvos duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir sako - „Super“.

Štai pora geriausiai bendras pirkėjų nuotaikas atspindintys atsiliepimai:

BlitzHome BH-AF1 yra nuostabi karšto oro gruzdintuvė. Pagaminimo ir surinkimo kokybė nepriekaištinga. Labai didelis krepšys, lengvai telpa ir visa višta. Puikiai iškepa įvairūs produktai ir praktiškai nereikia aliejaus. Gal išvaizda kiek gremėzdiška, esu matęs simpatiškesnių tokių gruzdintuvių, bet jos ir kainuoja ženkliai brangiau. Tad kas svarbiau: pinigai išleisti už super gražų daiktą, ar kad jis gerai atliktų darbą? Man svarbiau pastarasis dalykas. BlitzHome BH-AF1 dirba puikiai, labai talpi, lengvai valdoma, APP šauni. Tiesiog puiki. Beje, pristatė vos per savaitę. Ir viskas supakuota saugiai. Rekomenduoju - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto.

Vos tik gavau, iškart puoliau bandyti. Puiki pasigaminti mini picai. Užtrunka tik 12 min. ir jau paruošta. Krepšys išties didelis. Pilnai telpa visa višta. Bet aš kepu su papildomais dalykėliais, daržovėmis, tai tada telpa puse jos. APP dirba tobulai. Galiu tiesiog telefone nurodyti programą, temperatūrą, laiką ir patiekalas paruošta tiesiog ilsintis krėsle, ar bekeliaujant namo iš darbo. Superinis daiktas. Labai rekomenduoju - 1 foto, 2 foro, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

„BlitzHome BH-AF1“ yra karšto oro gruzdintuvė, kurioje be pridėtinio aliejaus galima pasigaminti skanių ir sveikesnių maisto patiekalų.

Tai kur kas sveikesnis ir netgi patogesnis būdas išsikepti vištienos ar kitų mėsos patiekalų, bulvyčių, daržovių, pyragaičių ir t.t.

Gruzdintuvė jungiama į 220V elektros tinklą, yra 1800W galios ir net 6l talpos.

Kaitinimo elementai įrengti viršutinėje gruzdintuvės dalyje ir paskirsto tolygiai karštį - 360 laipsnių kampu.

Beje, įdiegta apsauga. Išėmus krepšį - gruzdintuvė automatiškai išsijungia, krepšį įstačius atgal - vėl automatiškai įsijungia.

Taip pat krepšį galima užfiksuoti, kad netyčia jūs patys, ar žaisdami vaikai jo neištrauktų.

Be to, didžiulis krepšys - kaip ir visas gruzdintuvės vidus - dengtas nepridegančia danga ir yra patogiai išvalomas, kas irgi yra dideli pliusai.

Metalo ir plieno korpusas, dengtas karščiui atsparia danga, ir patogia rankena įdėti/išimti gaminam maistui. Pati gruzdintuvė yra apie 7 kg svorio ir 30.50 x 29.50 x 35.00 cm dydžio.

Puiku yra tai, kad ant korpuso yra jutiklinis ekranėlis su visais reikalingais nustatymais. Galima rinktis temperatūrą 40-200 laipsnių diapazone bei atitinkamą režimą.

Su šia gruzdintuve galima kepti įvairius maisto produktus ir tuo pačiu pasigaminti jogurto, atitirpinti ir pašildyti maistą, džiovinti uogas bei vaisius ir t.t.

Dar vienas šaunus dalykas, kad yra įdiegtas laikmatis: 0-60min, kas leidžia nustatyti konkretų laiką, kada produktas turi būti pagamintas. Baigęs gaminti, automatiškai išjungia maitinimą.

Ir taip, „BlitzHome BH-AF1“ karšto oro gruzdintuvė palaiko programėlę su daugybe skirtingų receptų ir kitomis papildomomis funkcijomis, kas dar labiau išplečia šio šaunus įrenginio galimybes.

Štai čia keletas šaunių ir informatyvių „BlitzHome BH-AF1“ apžvalgų:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(2)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: