Tik pirmiems 20 vnt. fantastiškas daiktas automobiliui! „Superinis automobilių diagnostikos įrankis + GPS: išbandyta - labai rekomenduoju“ (atsiliepimai, Video)  (1)

Puiki kaina

Tik pirmiems 20 vnt!

Iš Čekijos

Automobilio diagnostika + GPS

Super nuostabus ekranas ir vartotojo sąsaja

Labai geri pirkėjų atsiliepimai


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

Automobilių diagnostikos įrankis + GPS (modelis: G92081)

81,49 € -39,28€ 81,49 €

42,21 €

Imu!

iš Čekijos

48% nuolaida

ribotas kiekis - tik pirmiems 20vnt!

už 2,40€ į Lietuvą pristatys per 10-15 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Banggood

 

Svarbu: atkreipiame dėmesį, kad tokia kainai galioja tik pirmiems 20 vnt! Paskui kaina didės.

Kas yra OBD2? Kokiems automobiliams tinka šis įrenginys?

OBD2 („On-board diagnostics 2“) - tai antroji diagnostinės automobilio kompiuterio jungties versija. Kaip žinoti ar jūsų automobilis ją turi?

Na, visų pirma reikėtų prisiminti jo pagaminimo metus. Daugelis automobilių, pagamintų po 1996 metų turi OBD2 jungtis. Pagal reikalavimus šios jungtys turi būti įrengtos netoli vairo, salone (nors yra kelios išimtys). Dažniausiai OBD2 jungtį rasite pirštinių skyrelyje arba po vairu.

Kalbant konkrečiai apie šį įrenginį, tai jis suderinamas su automobiliais, pagamintais Europoje nuo 2005 metų, kitų regionų nuo 2008 metų. Gaminys nepalaiko JOBD ir OBDI.

GPS palaiko su visais automobilių modeliais.

Geriausias būdas sužinoti, ar jūsų automobiliui tinka įprasti OBD2 diagnostikos įrankiai, yra pasitikrinti vartotojo vadove - ten viskas parašyta.

Jei jūsų automobilis yra pagamintas Europoje, gali būti, kad diagnostinė jungtis bus nurodyta kaip EOBD - tai tik kitas OBD2 pavadinimas, nors klaidų kodai ir skiriasi.

Jei tikrai norite įsitikinti savo automobilio suderinamumu su OBD2 jungtimi, siūlome išbandyti šį puslapį.

Ką apie šį įrenginį sako pirkėjai?

Automobilių diagnostikos ir GPS įrenginį jau įsigijo bei išbandė daugybė pirkėjų. Turime virš 200 atsiliepimų ir labai aukštą 4,8 balų įvertinimą. Štai pora išsamiausių atsiliepimų:

Pilnai atitinka pardavėjo pateiktą aprašymą. Realiai išbandytas - veikia puikiai. Daugybė ekranų variantų, su gausa pateikiamos informacijos. Viskas labai aiškiai. GPS veikia irgi. Lengva prietaisą prijungti ir naudotis. Puikiai atrodo ir gerai pagamintas. Rekomenduoju - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto.

Labai geras mažas prietaisas su dideliu funkcionalumu. Įsigijau tai daugiausia todėl, kad mano automobilyje „Honda Jazz 2015“ nėra vandens temperatūros matuoklio, todėl faktinė temperatūra dabar rodoma šiame prietaiso ekrane skaičiumi (Celsijaus laipsniais) ir paprastu stulpeliu. Akivaizdu, kad šiame protingame mažame įrenginyje taip pat yra tiek daug kitų metrikų, kaip nurodyta produkto aprašyme. Vienintelis nedidelis trūkumas, kurį radau, yra tai, kad apsukų skaitiklio ekrane esanti „adatėlė“ yra šiek tiek per plona, todėl iš pirmo žvilgsnio ją sunku pamatyti, ji taip pat turi delsos, o tai reiškia, kad net išjungus variklį apsukų skaitiklis vis dar rodo rodmenis kokią sekundę ar dvi. Bet šiaip visa kita veikia idealiai. Dar galiu pridėti, kad labai greitas pristatymas. 

Ką sugeba šis įrenginys?

Trumpai tariant, tai yra funkcionalus automobilio diagnostikos įrenginys dar ir su GPS funkcionalumu.

Šį kompaktišką prietaisą lengva prijungti prie automobilio ir pritaisyti arba prie priekinio stiklo, arba panelės.

Šauniausia yra tai, kad didžiuliame ir spalvotame LCD ekrane labai išraiškingai yra pateikiami svarbiausi automobilio rodmenys.

Rodomas greitis, variklio apsukos, vandens temperatūra (aušinimas), įtampa, degalų sąnaudos, nuvažiuotas atstumas bei važiavimo laikas ir t.t.

Taip pat įrenginys informuoja apie atitinkamų parametrų staigius pokyčius. 

Tad galima atlikti bazinę automobilio diagnostiką ir visi rezultatai pateikiami šiame ekrane bei iškart ištaisyti rastas klaidas. Žemiau esančiose nuotraukose galite matyti visus esminius dalykus.

Išties šaunus daikčiukas automobiliui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(6)
(-6)

Komentarai (1)