[Super pasiūlymas!] Su kuponu ypatingai geros kainos nešiojamas PC: 8+256GB, 14,1 UHD ekranas ir WIN10 OS - „už tokią kainą, tai yra geriausias PC“ (Video,„Teclast F7 Plus 3“)  ()

Super gera kaina

Ribotas kiekis

Specialus kuponas

Galioja iki 2022-08-31

Iš Vokietijos


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„Teclast F7 Plus 3“ (14,1 ekranas, 8+256GB, WIN10 OS)

791,99€ -547,73€ 791,99€

244,26€

Imu!

iš Vokietijos

Kuponas: CC4781

nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

 

Svarbu: šiuo metu šiuos nešiojamus „Teclast F7 Plus 3“ kompiuterius Cafago parduoda už itin gerą kainą ir tiesiai iš Vokietijos sandėlio.

Greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą garantuojamas.

Jeigu ieškote naujo nešiojamo kompiuterio, kurį planuojate naudoti darbui ar laisvalaikiui (filmams žiūrėti, muzikai klausyti, naršyti internete), tuomet tikrai vertėtų atkreipti dėmesį į naujos kartos ekonominės klasės nešiojamą kompiuterį „Teclast F7 Plus 3“.

Jis pasižymi labai geromis techninėmis specifikacijomis.

„Teclast F7 Plus 3“ džiugina ir savo techninėmis savybėmis. Žinoma, tai nėra užkietėjusiems geimeriams skirtas PC, o už tokią kainą tokių PC ir nebūna, tačiau tai išties pajėgus kasdienėms užduotims atlikti skirtas nešiojamas kompiuteris.

Su 8-os kartos Intel (14nm) procesoriumi, pasiekiančiu iki 2,6GHz taktinį dažnį galėsite atlikti visas kasdienes užduotis greitai ir sklandžiai.

Šaunu ir tai, kad čia turime net 8GB operatyviosios ir 256GB SSD atminties. Tad ram'ų daug, o ir SSD suksis kur kas greičiau nei HDD.

Plius, galima įdėti dar papildomai SSD diską bei praplėsti vidinę atmintį su microSD kortele. Tad šiame PC tilps galybė filmų, serialų, nuotraukų ir t.t.

Verta pažymėti, kad „Teclast F7 Plus 3“ aprūpintas ir tokiai kainų kategorijai pajėgia vaizdo plokšte.

9-os kartos Intel UHD Graphics 600. Palaikomi 4K/60fps (kadrų per sekundę) vaizdo įrašai. O ir daugelį įprastų žaidimų bus galima žaisti su šiuo kompiuteriu.

Taip pat verta atkreipti dėmesį, kad „Teclast F7 Plus 3“ aprūpintas originaliais Windows 10. Tad operacinė originali, daugeliui jau puikiai žinoma.

Atitinkamai palaikomos visos su WIN10 suderinamos programos. Kaip ir tie patys ofisai.

„Teclast F7 Plus 3“ taip pat palaiko belaidžius ryšius - WiFi 2.4/5GHz ir Bluetooth 4.2.

Tad prie šio PC galėsite prijungti absoliučią daugumą įrenginių ir mėgautis belaidžiu interneto ryšiu tiek namuose, tiek kelionių metu.

Beje, verta pažymėti, kad „Teclast F7 Plus 3“ turi naudingas laidines jungtis.

Kaip naujos kartos USB3.0, dėl ko ženkliai išaugo duomenų perdavimo greičiai, bei miniHDMI, dėl ko „Teclast F7 Plus 3“ galima prijungti prie didelių ekranų.

Žemiau paveiksle galite matyti ir kitas jungtis, kurias turi „Teclast F7 Plus 3“ nešiojamas kompiuteris. Ausinėms jungtis taip pat yra.

„Teclast F7 Plus 3“ išsiskiria ir savo itin plonais rėmeliais bei puikios UHD raiškos 14,1 colių įstrižainės ekranu. Išties didelis ir ryškus ekranas.

Taip pat šis PC yra pilnai metalo rėmo, tad yra itin tvirtas ir atrodo puikiai.

Sveria tik 1,3kg, tad yra patogus pasiimti su savimi į kelionę. O kad nepritrūktų energijos, „Teclast F7 Plus 3“ maitina 45Wh talpos baterija.

Priekyje yra 1MP kamera, integruotas mikrofonas, tad palaikomi ir vaizdo skambučiai.

Apibendrinus, ypatingai geros kainos ir kokybės vidutinės klasės nešiojamas kompiuteris, leisiantis greitai ir užtikrintai darbuotis bei pramogauti.

Štai čia galite pažiūrėti „Teclast F7 Plus 3“ apžvalgą, kurios autorius tvirtina, kad „už tokią kainą, tai yra geriausias PC“:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(8)
(-3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: