Super daiktas mažoms virtuvėms - portabili, išmanioji indaplovė su indų dezinfekcija, APP ir skirtingais darbo režimais (Video, „BlitzHome BH-CDW1“ atsiliepimai)  ()

Labai gera kaina

Galioja iki 2022-08-22

Iš Čekijos sandėlio

Itin funkcionali ir kompaktiška

Puikiai vertinama pirkėjų ir apžvalgininkų


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„BlitzHome BH-CDW1“ išmanioji indaplovė

350,11€ -68,08€ 350,11€

282,03€

Imu!

iš Čekijos

19% nuolaida

už 2,11€ Lietuvą pristatys per 5-9 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Banggood

 

Svarbu: atkreipiame dėmesį, kad šiuo metu šios funkcionalios, portabilios, išmaniosios indaplovės parduodamos tiesiai iš Čekijos sandėlio, tad pristatymas į Lietuvą greitas ir jau sutvarkyti visi mokesčiai.

Taip pat verta pažymėti, kad pakuotėje yra visi reikalingi priedai šios indaplovės pajungimui ir pilnavertiškam naudojimui. Nieko papildomai pirkti nereikės.

„BlitzHome BH-CDW1“ indaplovės yra labai perkamos ir apžvalgininkų bei pirkėjų puikiai vertinamos.

Daugiau kaip 150 atsiliepimų ir 4,8 balų įvertinimas. Puikūs rezultatai ir atsiliepimai:

Labai greitas pristatymas, atkeliavo per 6 dienas. Prekė puiki, kokybė labai gera. Indaplovė veikia labai gerai ir labai tyliai, tikrai netrukdo net tuo metu esant virtuvėje. Telpa tikrai mažoje erdvėje – mano virtuvė taip pat tikrai maža – ir vis dėlto jos užtenka kasdieniams nešvariems indams išplauti. Pirmas naudojimas buvo labai lengvas, nereikėjo jokių santechnikos darbų. Mes jį naudosime bent 2 vietose, todėl jos dydis ir darbo režimai yra labai naudingi. Esu labai patenkinta savo pirkiniu ir rekomenduoju šį produktą visiems - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Man labai patinka šis naujas protingas šeimos narys. Jai jau suteiktas vardas: Rozi. Gražiai atrodo, tyliai veikia, telpa nedidelėje erdvėje, tačiau užtenka išplauti kasdienius nešvarius virtuvės reikmenis. Dabar pati į ją pripilu vandens, o nešvarų išleidžiu į kriauklę, bet tuoj bus pilnai pajungta ir darbuosis vienoje vietoje. APP veikai sklandžiai. Labai naudingas ir praktiškas daiktas namuose. Rekomenduoju - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

Kaip jau užsiminė patenkinti pirkėjai, „BlitzHome BH-CDW1“ indaplovė yra portabili ir ją galima pripildyti dviem būdais: tiesiog fiziškai pripildyti vandens (standartiniam plovimui reikia 5 litrų), arba prijungti prie namų vandentiekio.

Žemiau pateiktoje nuotraukoje galite matyti pajungimo schemą.

„BlitzHome BH-CDW1“ yra 900W galios, jungiama į 220V elektros tinklą indaplovė. Tad čia svarbiausia turėti energijos šaltinį, o taip šią indaplovę galima naudoti kone bet kurioje vietoje: bute, name, sodyboje kaime, jachtoje/laive ir t.t.

Tai labai vykęs daiktas mažoms virtuvėms, nuomojantiems butą, bendrabutyje ar tiesiog taupiems, norintiems gyventi maksimaliai patogiai ir moderniai.

„BlitzHome BH-CDW1“ indaplovė valdoma su ant korpuso esančia itin dailia ir į prisilietimus reaguojančia panele.

Iš viso turime 5 daro režimus. Galima rinktis skirtingą indų plovimo režimą bei apiplauti vaisius/uogas/daržoves.

Vanduo purškiamas 360 laipsnių kampu, su 0.3-1MPa slėgiu. O po indų plovimo dar ir atliekamas jų nusausinimas bei sunaikinamos bakterijos - temperatūra indaplovės viduje pakeliama iki 75 laipsnių.

„BlitzHome BH-CDW1“ indaplovė yra itin kompaktiška: 42.80 x 43.00 x 45.80 cm. Sveria apie 12kg. Tad ji laisvai tilps tiesiog virtuvėje ant stalo.

Ir nors yra kompaktiška, tačiau vienu kartu gali išplauti iki 20 lėkščių. Yra atskiri skyriai smulkiems įrankiams, kaip: šakutėms, peiliams, šaukštams ir šaukšteliams.

Tad iš esmės tokios indaplovės pilnai pakanka ir ganėtinai gausiai šeimai. Šaunus ir praktiškas daiktas.

O kaip APP? Taip. Ši indaplovė palaiko ir išmaniąją programėlę, kurioje galėsite atlikti norimus plovimo pasirinkimus. Dar vienas puikaus daikto privalumas.

Štai dar kelios „BlitzHome BH-CDW1“:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(7)
(1)
(6)

Komentarai ()

Susijusios žymos: