Rekordinė kaina masiškai lietuvių perkamam „Xiaomi“ lazeriniam matuokliui: „Tiesiog puikus - OLED ekranas, itin tikslūs matavimai, super šauni APP“ (Video, „Xiaomi HOTO“ atsiliepimai)  ()

Pati mažiausia kaina rinkoje!

Labai greitas pristatymas į Lietuvą

Super populiarus, perkamas ir puikiai vertinamas

Itin modernaus dizaino, funkcionalus ir su labai geromis APP galimybėmis


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„Xiaomi HOTO“ (modelis  QWCJY001)

45,99€ -6€ 45,99€

39,99€

Imu!

iš Ispanijos

labai gera kaina

nemokamai į Lietuvą pristatys per 5-7 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Goboo

 

Svarbu: šiuo metu Goboo internetinė parduotuvė „Xiaomi HOTO“ parduoda tiesiai iš Ispanijos sandėlio, tad greitas pristatymas į Lietuvą ir sutvarkyti mokesčiai.

Ir Goboo juos parduoda už mažiausią kainą! Štai Aliexpress jie kainuoja 48€, o Amazon 46€. Tad Goboo pasiūlymas yra pats geriausias.

„Xiaomi HOTO“ lazerinis atstumo matuoklis yra labai gerai vertinamas pirkėjų ir tūkstančiai pirkimų bei 4,9/5 balų įvertinimas leidžia suprasti, jog čia turime puikų prietaisą.

Taip pat turime galybę pirkimų iš Lietuvos ir atsiliepimai patys geriausi:

Super!!! Labai išvaizdus ir patogus prietaisas. Praktiškas. Kokybiškas matinis ekranas. Informacija matyti gerai.

Nustebau, koks jis kompaktiškas. Puiki pagaminimo kokybė. Ir matuoja greitai bei tiksliai. Puikus daiktas.

„Xiaomi HOTO“ - vienas naujausių kompanijos lazerinių atstumo matuoklių. Super simpatiško dizaino, su OLED ekranu, labai šaunia programėle ir jos suteikiamomis papildomomis galimybėmis.

„Xiaomi HOTO“ lazerinis atstumo matuoklis yra itin dailaus dizaino ir sveria vos 36 gramus.

Svarbu yra tai, kad jis aprūpintas antros klasės (630-680nm) vokišku lazeriu ir geba išmatuoti iki 30 metrų atstumą vos su 0,2 mm paklaida. Matavimai atliekami tik per 0,2 sekundės.

Taip pat šiuo prietaisu atstumą galima matuoti tiek jam esant vertikalioje, tiek ir horizontalioje padėtyse.

„Xiaomi HOTO“ lazerinis atstumo matuoklis gali darbuotis nuo -10 iki +50 laipsnių temperatūroje bei yra maitinamas įkraunama 3.7V 200 mAh talpos baterija. Jos įkrovimas per C-tipo jungtį (5V/1A) trunka apie 1,5 val.

Verta pažymėti, kad „Xiaomi HOTO“ lazerinis atstumo matuoklis turi 0,96 colių OLED ekraną, kuriame ir parodo išmatuotus rezultatus - iki 0,001 m. vienetų

Tuo pačiu palaikomas ir automatinis lazerio išsijungimas - jis pats išsijungia po 30 sekundžių. O įrenginys automatiškai išsijungs po 3 minučių, jei per tą laiką nebus atliekami matavimai.

Šaunioji „Xiaomi HOTO“ lazerinio atstumo matuoklio dalis yra ir palaikoma Mijia bei Mi Home programėlė. Žemiau pateiktose nuotraukose galite matyti keletą jos suteikiamų galimybių.

Toks gamintojo sprendimas yra ne tik įdomus, bet ir naudingas praktikoje. Dabar lazerinio atstumo matuoklio atliktus matavimus gauname tiesiai į programėlę ir taip galima vizualiai juos gerai įvertinti tame matuojamame plote. Padarytas nuotraukas persiųsti draugams. Tuo pačiu ir atlikti ploto bei kitus matavimus.

„Xiaomi HOTO“ – šiuo metu vienas populiariausių ir reikia pripažinti moderniausiai atrodančių kompanijos lazerinių atstumo matuoklių. Jis perkamas masiškai ir puikiai vertinamas pirkėjų.

O kaip jis darbuojasi realiomis sąlygomis, kaip naudotis programėle bei kokių galimybių ji suteikia? Apie visą tai ir dar daugiau šioje apžvalgoje:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: