Net 210AW galios ir nuostabios kainos belaidis siurblys: „Fantastiškas - aš jį įsimylėjau!!! Unikali siurbimo galva - tiesiog supjausto plaukus ir šerius. Ir automatiškai kilimą aptinka!“ (Video, „Shunzao Z15“ atsiliepimai)  ()

Vienas galingiausių belaidžių siurblių!

Net 200AW ir 30kPa!

Skirtingi antgaliai visų namų priežiūrai

Motorizuota galva su peiliukais - susmulkina visus plaukus ir šerius

Keičiama baterija - dirba iki 60 min.

Dviejų pakopų daugybinių kūgių išdėstymo dizainas su 5 lygių filtracija - HEPA filtras

LCD ekranas ir kt.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„Shunzao Z15“ belaidis siurblys

647,71€ -355,95€ 647,71€

291,76€

Imu!

iš Čekijos

mažiausia kaina per 100 d.

nemokamai Lietuvą pristatys per 5-9 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Banggood

 

Svarbu: atkreipiame dėmesį, kad šiuo metu šis ypatingai galingas belaidis siurblys parduodamas už super gerą kainą.

Taip pat šie siurbliai į Lietuvą pristatomi iš Čekijos sandėlio, tad pristatymas visiškai saugus ir greitas.

Kuo pasižymi „Shunzao Z15“?

Vienas iš didžiausių „Shunzao Z15“ privalumų - jo milžiniška siurbimo galia, kuri siekia net 210AW! O siurbimo slėgis net 30kPa.

Tai yra vienas didžiausių rodiklių, kokius gali pasiūlyti Kinijos gamintojų belaidžiai dulkių siurbliai. Iki šiol didžiausią galią demonstravo kita „Xiaomi“ ekosistemos kompanija - „Dreame“.

Ypatingai galingas „Shunzao Z15“ siurbimas, bešepetėlinis variklis ir keičiami antgaliai yra tobula kombinacija efektyviam namų tvarkymui.

„Shunzao Z15“ su priedais leis išvalyti namus nuo lubų iki grindų ir pačių mažiausių ir sunkiai pasiekiamų kampelių. Siaurasis antgalis netgi su papildomu pašvietimu, kas itin pravers valant kambario užkaborius.

Baldams ir patalynei skirta motorizuota galva ir dėl didelės siurbimo galios išvalomi net giliausi sluoksniai. Taip visi nešvarumai ir patalynės erkutės bus susiurbtos.

Įdomu yra tai, kad pagrindinė siurbimo galva taip pat motorizuota ir su papildomais peiliukais. Kam jie? Tam, kad iškart supjaustytų plaukus, naminių gyvūnų šerius, siūlus ir panašiai - taip išvengiama volelio apsivyniojimo šiomis atliekomis ir jos visos gražiai susiurbiamos į atliekų dėžutę.

Pastaroji yra 0,5 litrų talpos ir vos vieno mygtuko paspaudimu labai lengvai ištuštinama.

„Shunzao Z15“ turi ir štai tokį informacinį LCD ekraną bei pagrindinius siurblio valdymo mygtukus.

„Shunzao Z15“ taip pat gali pasigirti ir tuo, kad turi išimamą 7 x 3000mAh bateriją. Jos energijos užtenka darbuotis iki 60 min. Išties geri rezultatai.

Kaip ir tai, kad baterija įkraunama vos per 3,5 val. Vienas geriausių rodiklių.

O kadangi baterija išimama, tai galima papildomai įsigyti dar vieną bateriją ir taip padvigubinti veikimo laiką.

Taip pat tai svarbu ir tuo atveju, kai po poros metų naudojimo baterijos rodikliai stipriai suprastės. Beliks tik pakeisti bateriją ir iš esmės turėsite naują siurblį. Tai yra kur kas pigiau nei pirkti naują siurblį, ką tektų daryti jei baterija būtų integruota. „Shunzao Z15“ baterija lengvai išimama.

Būtina pažymėti ir dar keletą labai svarbių „Shunzao Z15“ privalumų, kaip:

  • automatinis valymo dangos aptikimas ir siurbimo galios padidinimas - siurblys turi jutiklius, kurie užfiksuoja kiliminę dangą ir automatiškai padidina siurbimo galią. Kai grįžtama ant kietos dangos - automatiškai siurbimo galia sumažinama;
  • dviejų pakopų daugybinių kūgių išdėstymo dizainas - toks sprendimas prisideda prie geresnio oro filtravimo, jo praėjimo, tuo pačiu aušinamas variklis, išvengiama filtravimo angų užsikišimo;
  • 5 sluoksnių filtracija (su HEPA filtru) - maksimaliam susiurbtų atliekų sulaikymui ir švaraus oro išleidimui į aplinką (sulaiko 99,97% vos 0.3μm daleles).

Apibendrinus, „Shunzao Z15“ - aukščiausios klasės belaidis dulkių siurblys, ką patvirtina ir pirmieji apžvalgininkai bei pirkėjai:

Aš jį įsimylėjau!!! Išbandytas ir galiu pasakyti, kad tai yra būtent tai ko ieškojau! O aš ieškojau kažko, kas kokybiškai susiurbtų ant grindų esančius ilgus plaukus ir neužsikištų volelis. Ir šis siurblys šiuo klausimu yra tiesiog nuostabus. Tuos plaukus supjausto ir jie keliauja tiesiai į atliekų konteinerį. Super galingas siurblys. Labai greitas pristatymas. Labai rekomenduoju.

O štai čia „Shunzao Z15“ praktiniai bandymai:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: