[Mažiausia kaina per 365d!] Iš Čekijos masiškai perkami ir lietuvių giriami 16 linijų lazeriniai nivelyrai - „Jis toks geras, kad mano draugas meistras jį išbandęs pasiliko sau vietoje Bosch“ (atsiliepimai)  ()

Mažiausia kaina per 365d!

Iš Čekijos

Ribotas kiekis

Gausios pakuotės - papildomi priedai, laikikliai, stovai

16 linijų, žalios spalvos lazeriai

Valdomi su mygtukais, pulteliu

Puikiai vertinami pirkėjų


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

Daugiafunkcis 16 linijų lazerinis nivelyras

112,38€ -52,71€ 112,38€

59,67€

Imu!

iš Čekijos

mažiausia kaina per 365d!

ribotas kiekis

nemokamai pristatys į Lietuvą per 5-9 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Banggood

 

Svarbu: Šiuo metu šis daugiafunkcis 16 linijų lazerinis nivelyras parduodamas iš Čekijos sandėlio, tad greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą. 

Taip pat atkreipiame dėmesį, kad parduodamas gausus priedais rinkinys.

Be lazerinio nivelyro čia yra maitinimo adapteris, laikikliai, stovai, labai talpi baterija ir kt. Ir viskas kompaktiškame kelioniniame krepšyje.

Tai yra yra geros kainos ir kokybės lazeriniai nivelyrai, kuriuos pirkėjai perka masiškai. Turime galybę pirkimų, net 4,96 įvertinimą ir puikius lietuvių bei kitų šalių pirkėjų atsiliepimus.

Puikus. Į Lietuvą pristatyta greitai ir tvarkingai. Už tokią kainą labai geras daiktas. Gausi pakuotė ir puikus funkcionalumas: yra nuotolinio valdymo pultas, impulsinis režimas, spindulio ryškumo reguliavimas, nuožulnios linijos režimas, baterija ilgai tarnauja. Rekomenduoju - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

Jis toks geras, kad rekomendavau draugui meistrui, kuris jį išbandė ir pasiliko sau. Draugas iš pradžių norėjo pirkti Bosch, bet išbandęs šį nivelyrą galiausiai ties juo ir apsistojo - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto, 10 foto.

Tvirto plastiko ir metalo korpuso. Su juo galima darbuotis nuo -20℃ iki +50℃ laipsnių temperatūroje. Yra atsparus dulkėms ir vandens purslams (IP54) bei smūgiams!

Pats nivelyras yra 15 x 8 x 15,5 cm dydžio. Ant korpuso yra reikalingi valdymo mygtukai su indikatoriais.

Taip pat lazerinį nivelyrą galima valdyti su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu ir rinktis vertikalias ar horizontalias lazerinio linijas.

Labai svarbu pažymėti, kad čia turime net 16 linijų žalios spalvos 532nm lazerinį nivelyrą. Už tokią kainą išties puiku, kad turime tiek daug linijų, kas išplečia jo panaudojimo galimybes ir leidžia atlikti sudėtingesnius darbus. Galima drąsiai dirbti patalpų viduje ir lauke.

Gamintojas tvirtina, kad galima matuoti iki 25 metrų. Tikslumas yra geras: ±0.2mm/1m.

Pravartu ir tai, kad šis lazerinis nivelyras palaiko savaiminio išsigulsčiavimo funkciją (≤3°). Yra ir garsinis signalas, kuris informuos viršijus ribines vertes.

Nivelyras yra maitinamas 4000mAh baterija. Gamintojas tvirtina, kad vienu įkrovimu su ja galima darbuotis net 12-16 val., tad baterijos užteks net ir pačiai ilgiausiai darbo dienai, o naudojant įprastai - drąsiai 2-3 dienoms.

Apibendrinus, tai - geros kainos ir kokybės lazerinis nivelyras statyboms ir remonto darbams. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: