Net 300€ pigiau nei Lietuvoje! „Tai geriausias robotas, koks tik iki šiol yra sukurtas - jo galimybės tiesiog iš fantastikos srities!“ (Video, „Roborock S7 Pro Ultra“)  ()

Net 300€ pigiau nei Lietuvoje!

Iš Vokietijos

2 metų garantija

„Xiaomi“ ekosistemos produktas

Su unikalia atliekų surinkimo stotele ir techniniais sprendimais


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„Roborock S7 Pro Ultra“ su unikalia atliekų surinkimo stotele

1199€ -120€ 1199€

1079€

Imu!

iš Vokietijos

net 300€ pigiau nei Lietuvoje

2 metų garantija

nemokamai Lietuvą pristatys per 2-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cooladden

 

 

Svarbu: atkreipiame dėmesį, kad šiuo metu šis naujausias kompanijos robotas dulkių siurblys su automatine atliekų surinkimo stotele parduodama net 300€ pigiau nei Lietuvoje!

Taip pat šie siurbliai į Lietuvą pristatomi iš Vokietijos sandėlio, tad pristatymas visiškai saugus ir labai greitas.

Jau sutvarkyti visi mokesčiai ir suteikiama 2 metų garantija.

„Roborock S7 Pro Ultra“ namų tvarkymą pakelia į neregėtą lygį!

„Roborock S7 Pro Ultra“ kaina iš pradžių gali kiek nustebinti, nes įprastai šios kompanijos robotai kainuoja apie 300-600 eurų. Ir visgi, „Roborock S7 Pro Ultra“ sugeba tai, ko negali nei vienas kitas robotas.

Pati įspūdingiausia dalis yra jo išskirtinė atliekų surinkimo stotelė. Ir čia ne tik automatiškai surenka atliekas iš roboto atliekų dėžutės, bet ir daro kur kas daugiau.

Super puikiai „Roborock S7 Pro Ultra“ galimybės pademonstruojamos šiame Video:

Iš esmės šio roboto nereikia prižiūrėti. Jis viską daro pats. Vienu metu plauna ir siurbia. Privažiavęs kilimą automatiškai pakelia plaušinę, o nuvažiavęs nuo kilimo ją vėl nuleidžia.

Turime ir puikiai pasiteisinusį VibraRise plovimo techninį sprendimą, dėl ko plaušinė trina valomą paviršių ir taip pasiekimas maksimalus plovimo efektyvumas.

Čia verta pažymėti, kad robotas turi jutiklius, kurie aptinka kiliminę dangą ir prieš ant jos užvažiuodamas pakelia plaušinę (iki 5cm) ir tik sausai siurbia, o nuo jos nuvažiavęs - ją vėl nuleidžia ir toliau tęsia siurbimą bei plovimą. Super dalykas.

Nusibodo patiems plauti nešvarią plaušinę? Su šiuo robotu to daryti nereikia. Taip, jis pats grįžta prie stotelės ir joje automatiškai yra išplaunama plaušinė. Visiška naujiena tarp robotų.

Šioje stotelėje yra atskiros talpos švariam ir nešvariam vandeniui, tad po plaušinės plovimo tas nešvarus vanduo yra susiurbiamas į atitinkamą talpą. 

Tuo pačiu išplaunama ir pati stotelė!

Kitas privalumas, kad automatiškai švariu vandeniu pripildoma robote esanti vandens talpa. Ir to vandens užtenka išplauti 300m2 plotui. Dar viena visiška naujovė.

Na, o sausų atliekų išsiurbimas jau tampa tradicija ir įprastu dalyku tarp aukščiausios klasės robotų. Belieka tik išmesti atliekų maišelį, kurio talpos užteks net iki 7 savaičių.

Trumpai tariant, „Roborock S7 Pro Ultra“ - realiai visą namų tvarkymo darbą perimantis į savo rankas. Tereikės stotelėje papildyti švaraus vandens talpą, nešvarų vandenį išpilti ir po 7 savaičių išmetus atliekų maišelį įdėti naująjį. Maksimalus patogus ir autonomija.

„Roborock S7 Pro Ultra“ siurbimo slėgio galia, lyginant su pirmtaku, išaugo net iki 5100Pa. To daugiau nei užtektinai susiurbti ir stambioms atliekoms bei išvalyti giluminius kilimų sluoksnius.

Prie maksimalaus efektyvumo prisideda ir plaukiojantis šepetys - tokio dizaino šepetys prisitaiko prie valomų paviršių ir pasiekiamas dar geresnis efektas.

APP? Žinoma, kad „Roborock S7 Pro Ultra“ palaiko programėlę ir galybę įvairiausių šaunių valymo režimų ir pasirinkimo galimybių: nuo 3D ir kelių aukštų žemėlapių, iki tokių jau tradicija tapusių dalykų kaip no-go bei no-mop zonos. Yra ir valdymo balsu galimybės, dėka balso asistentų.

„Roborock S7 Pro Ultra“ aprūpintas itin talpia 5200mAh baterija ir palaikomas greitasis įkrovimas. Dar puiku yra tai, kad galima nustatyti norimą įkrovimo laiką. Esant aukštoms elektros kainoms, tai ypatingai svarbu. Galima nurodyti, kad robotas būtų įkraunamas naktį ir pasinaudoti pigesniu elektros tarifu.

Tad „Roborock S7 Pro Ultra“ yra tai, ką galima vadinti ateities robotu dulkių siurbliu. Jo galimybės tiesiog neįtikėtinos. 

Štai čia keletas „Roborock S7 Pro Ultra“ apžvalgų, kurių autoriai yra sužavėti šio roboto galimybėmis:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()