Tokio daikto dar tikrai nematėte! „Moyu“ sulankstoma ir portabili skalbimo mašina - idealus daiktas studentams, mažų būtų savininkams ir keliaujantiems  ()

Super gera kaina!

Galioja iki 2022-08-31

Iš Vokietijos


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„Moyu“ sulankstoma skalbimo mašina (modelis: XPB08-F2)

196,69€ -106,97€ 196,69€

89,72€

Imu!

iš Vokietijos

55% nuolaida

ribotas kiekis

nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

 

Svarbu: čia turime ypatingai įdomų, funkcionalų ir labai geros kainos daiktą - sulankstomą ir portabilią skalbimo mašiną.

Ją šiuo metu galite įsigyti tiesiai iš Vokietijos sandėlio, tad sutvarkyti visi mokesčiai ir greitas pristatymas į Lietuvą.

Šiame tekste pateiktose nuotraukose galite matyti esmines šios „Moyu“ skalbimo mašinos savybes.

Viena šauniausių yra tai, kad tai labai kompaktiškas ir sulankstomas daiktas. Tiek pati skalbimo mašina, tiek ir skalbinių sudėjimo krepšys.

Būtina pažymėti, kad „Moyu“ skalbimo mašina jungiama į 110-240V elektros tinklą, tad ją galima naudoti bet kur, kur tik yra energijos šaltinis.

Net ir keliaujant po gamtą. Prijungėte šią skalbimo mašiną prie portabilios energijos stotelės ir išskalbėte drabužius. Ir tuo pačiu jie yra iškart ir išgręžiami.

Skalbimo mašina viduryje miško? Tikrai taip! Stebėtina kokių dalykų jau yra 21 amžiuje.

Verta pažymėti ir tai, kad ši skalbimo mašina yra 40W galios. Žinoma, iki stacionarios galingumo netempia nė iš tolo, bet „Moyu“ ir nebando su tokiomis lygiuotis.

Ji skirta mažų patalpų savininkams, kuriems kiekvienas centimetras yra ypatingai svarbus. 

Tiems, kurie techniškai negali prijungti automatinės skalbimo mašinos. Ar tiesiog nereikia galingo ir tuo pačiu brangaus įrenginio, jei skalbimai bus retesni ir su mažesniu drabužių kiekiu. Pavyzdžiui, sodo namelyje ar gyvenant studentų bendrabutyje, keliaujant ir pan.

Puiku ir tai, kad „Moyu“ labai taupiai naudoja vandenį (yra 7 vandens padavimo lygių pasirinkimai) bei energiją, kas šiuo metu ypatingai aktualu.

Labai svarbu: į šią skalbimo mašiną rekomenduojama pilti 40-60℃ temperatūros vandenį. Aukštesnės temperatūros vanduo gali pažeisti pačią skalbimo mašiną.

„Moyu“ vienu kartu gali išplauti iki 0,8 kg skalbinių. Turint galvoje jos kompaktiškumą - netgi puikus rodiklis.

Po skalbimo belieka tik pilnai išjungti skalbimo mašiną ir iš jos išleisti nešvarų vandenį į nuotekų tinklus. Korpuse labai išmintingai integruota 19cm ilgio žarna.

„Moyu“ sveria tik 2,5kg ir sulankstyta yra 292 x 292 x 93mm. Puikiai tilps į kelioninį krepšį, užims mažai vietos ir visada bus po ranka.

„Moyu“ kompaktiška, portabili ir sulankstoma skalbimo mašina, kuri pravers daugeliui.

Ir dabar dar už puikią kainą bei greitu pristatymu į Lietuvą. Puiki proga, kuria verta pasinaudoti!

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai ()