[Išskirtinis pasiūlymas] „Už tokius pinigus - pats geriausias dronas visoje rinkoje! Gailiuosi tik vieno. Kad šio drono neįsigijau anksčiau.“ (Video, „ZLRC SG906 PRO 2“ atsiliepimai)  ()

Ypatingai gera kaina

Iš Čekijos sandėlio

Labai populiarus ir pirkėjų giriamas dronas

3 ašių gimbalas, Sony 4K kamera

Nuo pultelio skraido iki 1200 metrų

Valdomas ir su telefonu

Keičiamos baterijos, vienu įkrovimu iki 30 min

GPS/GLONASS, Follow me režimas, fotografuoja ir filmuoja nuo rankos mosto ir kt.

APP su galybe funkcijų


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„ZLRC SG906 PRO 2“ dronas

224,49€ -54,81€ 224,49€

nuo 169,68€

Imu!

iš Čekijos

24%​ nuolaida

nemokamai į Lietuvą pristatys per 5-9 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Banggood

 

Svarbu: „ZLRC SG906 PRO 2“ dronas šiuo metu parduodamas tiesiai iš Čekijos sandėlio ir už super gerą kainą.

Visi mokesčiai jau yra sutvarkyti ir greitas pristatymas į Lietuvą.

Taip pat atkreipiame dėmesį, kad galima rinktis komplektą su 2 baterijomis, dėl ko skraidymo laikas dar padidės.

„ZLRC SG906 PRO 2“ yra ypatingai populiarus ir labai pirkėjų bei apžvalgininkų giriamas maksimalios kokybės dronas.

Štai kelios išsamios „ZLRC SG906 PRO 2“ apžvalgos:

„ZLRC SG906 PRO 2“ dronus jau įsigijo daugybė pirkėjų. Peržiūrėjome jų atsiliepimus ir štai keletas geriausiai bendras nuotaikas atspindinčių ir išsamiausių:

Už tokius pinigus - pats geriausias dronas! Nuotraukos bei Video nuostabūs. Gimbalas dirba 100%. Baterija atlaiko 30 min. Varikliukai drono geriausi, kokius tik esu matęs. Poravimas su telefonu super greitas ir labai stabilus signalas. Jokių atsijungimų ar trikdžių. Labai rekomenduoju - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

Gailiuosi tik vieno. Kad šio drono neįsigijau anksčiau! Pamirškite visus tuos pigius dronus. Investuokite iškart kiek daugiau pinigų ir įsigykite štai tokį ZLRC SG906 PRO 2 droną. Su tais pigiais dronais tik pinigų leidimas ir jau po kelių dienų norisi daugiau, ir galiausiai vis tiek pirksite tokį, kaip ZLRC SG906 PRO 2. Tai aplenkite piguvą ir čiupkite ZLRC SG906 PRO 2 - kainos ir kokybės santykis čia tiesiog neįtikėtinas. Labai rekomenduoju.

Nuostabus dronas pradedantiesiems. Labai stabilus. Baterija atlaiko apie 25 min., priklauso nuo vėjuotumo ir skraidymo įpročių. Mieste, tarp pastatų, signalas keliauja iki 600 metrų. Labai lengvas drono valdymas, patiks ir visiškai nepatyrusiems. Patalpose tik šio drono nebandykite, ypač nepatyrę. Tokiu atveju reikia turėti įgūdžių. Video ir Foto kokybė labai gera. Su DJI, HUBSAN ZINO ar FIMI X8 SE („Xiaomi FIMI X8 SE 2022“ atsiliepimus ir kur jį galite įsigyti rasite paspaudę šią nuorodą) nelyginsiu, nes ten jau profesionalūs dronai, tai kita kategorija ir lyginimas būtų neteisingas. Pristatė droną greitai ir saugiai supakuotą. Kaina stulbinama už tokį įrenginį. Labai rekomenduoju - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

Fantastiškas GPS dronas su 3 ašių gimbalu. Dėl jo Foto ir Video ypatingai stabilūs, jokio vaizdo iškraipymo ar suliejimo. Tai yra dar labiau patobulintas ankstesnių versijų dronas. Jau ankstesnės versijos buvo labai geros, o šis išvis puikus. Dar talpesnė ir ilgiau tarnaujanti baterija. Nuo pultelio skraido dar toliau, kaip ir paaugo duomenų perdavimo į telefoną atstumo galimybės. Atsirado jau mano minėtas 3 ašių gimbalas, Sony kamera dar naujesnė, kas iškart atsiliepia fiksuojamų vaizdų kokybei. Didelis, puikiai pagamintas ir labai dailus dronas su aukščiausios kokybės ir pilnai veikiančiomis funkcijomis. Sakyčiau, kad už tokią kainą šiuo metu tai yra pats geriausias dronas visoje rinkoje. Analogiškų galimybių dronau kainuoja ženkliai brangiau. Absoliučiai rekomenduoju ZLRC SG906 PRO 2 droną - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

Ir išties, „ZLRC SG906 PRO 2“ už tokią kainą siūlo įspūdingą techninių savybių ir galimybių komplektą:

  • 3 ašių gimbalas, Sony IMX179 kamera - pasisuka vertikaliai, horizontaliai ir į šonus, iki 4K fiksuojami vaizdai, 50X priartinimas ir t.t.
  • 7.6V 3400mAh įkraunama ir išimama baterija (galima įsigyti komplektą su 2 baterijomis) - vienu įkrovimu skraido apie 25-30 min.
  • valdomas pulteliu (iki 1200 metrų) ir telefonu (iki 800 metrų)
  • GPS/GLONASS, Follow me režimas, fotografuoja ir filmuoja nuo rankos mosto, vieno mygtuko paspaudimu grįžimas namo, skraido ratu aplink objektą ir kt. režimai
  • APP su galybe papildomų funkcijų, palaiko atminties kortelę ir t.t

„ZLRC SG906 PRO 2“ - aukščiausios kokybės ir super funkcionalus dronas už stulbinamai gerą kainą.

Paskubėkite pasinaudoti šia proga ir įsigyti pirkėjų labai giriamą droną.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(2)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: