Specialus rinkinukas! Su kuponais vos nuo 13€ pigiausias „Xiaomi Mijia T300“ el. šepetėlis, „Sandisk Ultra“ 400GB microSD atminties kortelė ir apžvalgininko geriausiais vadinami „Aqara M1S“ išmanieji Vartai (Video)  (3)

Puikios kainos

Kuponai

Galioja iki 2022-09-30

1) „Sandisk Ultra“ 400GB microSD atminties kortelė

2) „Aqara M1S“ - Zigbee 3.0, HomeKit išmanieji Vartai

3) „Xiaomi Mijia T300“ el. šepetėlis


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Sandisk Ultra“ 400GB microSD atminties kortelė

  • Dabar tik 34,81€
  • Kuponas: HEKKA400GB
  • Sutvarkyti visi mokesčiai 

Maksimalios kokybės ir net 400GB talpos! Puikus daiktas visiems, kuriems reikia papildomos atminties fotoaparatuose, kompiuteriuose, planšetėse ir kituose elektronikos įrenginiuose.

„Aqara M1S“ - Zigbee 3.0, HomeKit išmanieji vartai (modelis ZHWG15LM)

  • Dabar tik 24,51€
  • Kuponas: HekkaM1S
  • Sutvarkyti visi mokesčiai 

Tai yra būtinas daiktas tiems, kurie namuose į bendrą sistemą nori sujungti visus išmaniuosius daviklius ir taip pilnai valdyti įrenginius. Toks Hub'as, Vartai, dar kartais Centrale vadinamas prietaisas pajungia viską į bendrą sistemą. Be šio daikto tie davikliai tiesiog neveiks.

Verta pažymėti ir tai, kad šie Vartai atitinka Zigbee 3.0 protokolą, WiFi 2.4GHz, pilnas valdymas per Mi Home APP, HomeKit bei balso asistentais, galima prijungti net 100 prietaisų!

Išsami „Aqara M1S“ apžvalga po penkių mėnesių naudojimo - „Aqara M1S suderinama su Apple Homekit, Amazon Alexa ir Google Assistant. Tai mano mėgstamiausias Zigbee hub'as.“

„Xiaomi Mijia T300“ el. šepetėlis

  • Dabar tik 13,07€
  • Kuponas: HekkaMi0720
  • Sutvarkyti visi mokesčiai 

31000 vibracijų per minutę - pilnai užtenka tiek vaikams, tiek ir suaugusiems; Atminties funkcija - įsimena paskutinį valymo režimą, pastarųjų yra du pasirinkimai - Švelnus ir Standartinis; antros kartos japonų-vokiečių variklis; DuPont šėreliai; automatinis informavimas kas 30 sek. (pravartu žinoti keičiant dantų valymo pusę) ir 2 min. valymo seansai - automatiškai išsijungia; keičiamos galvutės; 700mAh per C-tipo jungtį įkraunama baterija, kurios užtenka 25 dienoms - įkraunama per 4 val.; IPX7 - pilnai atsparus vandeniui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai (3)