Ekspertai pateikė geriausių biudžetinių išmaniųjų laikrodžių reitingą (Video)  ()

Ekspertai į šį sąrašą įtraukė Fitbit, Amazfit ir kitų gamintojų modelius, kurie pilnai dirba tiek su Android, tiek ir iOS telefonais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Technologines naujoves išbandantys ir aprašantys T3 portalo specialistai paviešino, jų manymu, geriausių biudžetinių išmaniųjų laikrodžių 2022-aisias TOP 6 sąrašą.

Visi šio sąrašo laikrodžiai patenka į kategoriją - „iki $200“. Taip pat visi laikrodžiai darbuojasi tiek su iOS, tiek su Android išmaniaisiais telefonais.

Tad pasižiūrėkime į sąrašą, į kurį įtraukti tie išmanieji laikrodžiai, kurie rinkoje jau yra nebe pirmus metus, bet vis dar labai verti dėmesio.

NR.1 „Mobvoi TicWatch E2“

Pirmąją vietą užėmė „Mobvoi TicWatch E2“ besidarbuojantis su „Google Wear“ operacine sistema. 

Nepaisant to, kad laikrodis yra ganėtinai pigus, jis vis dar vertas dėmesio ir turi daugybę funkcijų, kurias paprastai tikėtumėtės rasti gerokai brangesniuose modeliuose.

Tai apima visą parą veikiantį širdies ritmo stebėjimą ir įmontuotą GPS sekiklį. Taip pat yra 50m/5ATM atsparumas vandeniui ir plaukimo sekimas.

Vienintelis reikšmingas trūkumas yra NFC modulio bekontakčiams mokėjimams nebuvimas.

NR.2 „Fitbit Versa Lite“ 

Kitas sąraše yra „Fitbit Versa Lite“ laikrodis, kuris vienu įkrovimu gali veikti iki 4 dienų. 

Jis taip pat palaiko iki 15 sporto režimų – apžvalgininkų teigimu, tai geriausias biudžetinis pasirinkimas sportuojantiems.

Skirtingai nei „TicWatch E2“, čia jau yra NFC jutiklis, tačiau nėra GPS modulio.

NR.3 „Amazfit Bip“

TOP 3 uždaro „Amazfit Bip“. Laikrodis gali rodyti pranešimus, sekti miegą ir stebėti širdies ritmą. Jis taip pat turi GPS jutiklį, kuris šiame kainų segmente yra retenybė. 

Be to, laikrodis gali pasigirti įspūdinga baterija, kurios tarnavimo laikas siekia net iki 45 dienų. Kad laikrodis „biudžetinis“ išduoda jo plastikinis korpusas.

Į technikos ekspertų akiratį pateko ir dar keli dėmesio verti išmanieji laikrodžiai.

NR.4 „Fossil Gen 4 Explorist HR“

Stilingiausias biudžetinių išmaniųjų laikrodžių atstovas. Iš pliusų - prieiga prie „Google Play“ programėlių ir NFC modulio palaikymas, trūkumai - mažas akumuliatoriaus veikimo laikas, tik 1-2 dienos.

NR.5 „Huawei laikrodis GT2e“

Pagrindinė šių laikrodžių paskirtis – pasitarnauti kaip sveikatos ir kūno rengybos stebėjimo priemonė, todėl šis laikrodis ypač tinka mėgstantiems sportuoti.

85 treniruočių režimai apima viską: nuo bėgimo, plaukimo ir važiavimo dviračiu iki egzotiškesnių užsiėmimų, tokių kaip laipiojimas uolomis, gatvės šokiai ir banglenčių sportas.

NR.6 „Garmin Forerunner 30“

Šie laikrodžiai pirmiausia skirti lengvosios atletikos sportininkams. Yra įmontuotas GPS sekiklis, leidžiantis sekti, kaip greitai ir kiek nubėgo jo savininkas. Taip pat yra nuolatinio širdies ritmo stebėjimo funkcija.

Tad štai toks T3 portalo specialistų paviešintas TOP biudžetinių išmaniųjų laikrodžių 2022-aisiais sąrašas. 

Visgi, dėl tokio sąrašo kyla klausimų: ar tikrai vis dar verta rinktis kelerių metų senumo išmanųjį laikrodį, kai jau yra kur kas naujesnių ir dar funkcionalesnių? Gal verta papildomai sumokėti ir rinktis naujausią modelį?

O gal išvis geriau įsigyti paprastą išmaniąją apyrankę už 20-30 eurų? O gal visi šie išmanieji fizinės veiklos stebėjimo įrenginiai yra tik naujųjų laikų žaisliukai? Pasidalinkite savo mintimis komentarų skiltyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()