„Atomstack Maker AC1“ skaitmeninė kamera - puikus daiktas visiems, turintiems lazerinį graviruoklį (Kuponas)  ()

Gera kaina

Specialus kuponas

Daugiafunkcis įrenginys

Suderinamas su 95 proc. lazerinių graviruoklių


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„Atomstack Maker AC1“ skaitmeninė kamera

179,99€ -67,68€ 179,99€

112,31€

Imu!

iš Kinijos

Kuponas: MAC1

ribotas kiekis

nemokamai į Lietuvą pristatys per 10-25 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

 

Svarbu: šiuo metu Cafago šiuos aukščiausios kokybės daugiafunkces pramoninio lygio kameras parduoda už labai gerą kainą.

Saugus ir greitas pristatymas į Lietuvą. Sutvarkyti visi mokesčiai.

Kuo pasižymi „Atomstack Maker AC1“ skaitmeninė kamera?

  • Pilna pakuotė: viskas jau yra, belieka surinkti ir naudotis.
  • Pramoninio lygio skaitmeninė kamera: skirtingai nuo elektroninės kameros, ši kamera yra 5MP HD pramoninio lygio, kuri užtikrina tikslų padėties nustatymą naudojimo metu. 1/2,5" CMOS jutiklis; pikselio dydis: 2,2 μm x 2,2 μm; FOV: D: 92° A: 86° V: 56°.
  • Didelė padėties nustatymo sritis: plataus kampo objektyvas puikiai tinka įrenginiams, kurių darbinis plotas yra 450 x 450 mm (kameros diapazonas 400 x 400 mm).
  • Tikslus padėties nustatymas: pramoninė kamera specialiai pritaikyta lazerinio graviravimo mašinai, puikiai suderinta su Lightburn programine įranga. Po paprasto kalibravimo ji gali automatiškai nustatyti darbo vietą ir objektą, kai padėties nustatymo paklaida yra mažesnė nei 1 mm.
  • Didelis prisitaikymas: „Atomstack“ kamera puikiai suderinama su visomis „Atomstack“, „Ortur“, „NEJE“ ir „xTool“ rėmo lazerinio graviravimo mašinomis (reikalinga „Lightburn“ programinė įranga). Šią kamerą galima naudoti su 95 proc. rinkoje esančių graviruoklių.
  • Daugiafunkcis veikimas: tiksliai nustatant kameros padėtį, dabar vienu metu galima atlikti kelias nepriklausomas užduotis. Kameros vadovaujamas lazeris automatiškai po vieną suras raižančius objektus ir dirbs.
  • Darbo peržiūra: nebereikia tiesinti raižinių medžiagų. „Atomstack Maker AC1“ kamera puikiai išsprendžia specialių formų raštų padėties nustatymo problemą. Dabar galite kurti tiesiai ant eksploatacinių medžiagų paviršiaus ir tai, ką matote, tą ir gausite.
  • Vaizdo įrašų įrašymas ir fotografavimas su laiko intervalu: pasidalykite savo nuostabiu kūrybiniu kūrimo procesu su visais.

„Atomstack Maker AC1“ - puiki skaitmeninė kamera, skirta tiems, kas turi lazerinį graviruoklį ir nori iš jo gauti dar daugiau naudos.

Žemiau keletas nuotraukų, kuriose matyti esminės „Atomstack Maker AC1“ savybės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: